Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
FindHotel
USD 138
Vis tilbud
Booking.comUSD 144
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 155
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 454)
Filtrer anmeldelser
2 454 resultater
Vurdering fra reisende
1 408
736
200
59
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 408
736
200
59
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 2 454 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2020

Flott hotell rett ved sjøen i Tromsø. Store flotte rom med bra bad. Veldig bra frokost, rikelig utvalg av mat. Bra info ved ankomst og hyggelig betjening. Skybar med veldig bra utsikt. Anbefaler rom med utsikt utover sjøen.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Adventure42892235642
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2020

Kjære Adventure42892235642.
Tusen hjertelig takk for ditt besøk og for din utrolig hyggelige tilbakemelding. Den setter vi enormt stor pris på :)

Håper vi får gleden av å se deg igjen ved en senere anledning.

Ønsker deg en nydelig førjulstid :)

De beste hilsener fra
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Hotellet i seg er flott, rent å velstelt.
Men jeg må si at frokosten skuffer... For et hotell i den klassen forventer jeg litt mere, litt bedre utvalg rett å slett. Frokosten er kjedelig, hvilket er synd.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, costaCoffe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2020

Kjære costaCoffe.
Tusen takk for ditt besøk og for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på det. Veldig trist å lese at frokosten vår har skuffet deg. Vi har måtte prøve oss litt frem og tilbake nå gjennom denne vanskelige tiden, der vi nå er tilbake til fullscala frokostbuffet. Håper vi får gleden av å se deg igjen ved en senere anledning og at du da får nyte vårt rike utvalg på frokosten. Dersom du har spesifikke ønsker ut over det du finner på buffeten, gi gjerne beskjed til kokken også. Vi kan ordne det meste :)

Ønsker deg en fin førjulstid :)

De beste hilsener fra
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell, men altfor varmt på rommet. Termostatene funker ikke. Logikken bak at man ikke vasker rom på grunn av Covid er vanskelig å forstå. Hygienen er vel viktigere enn noensinne. Mye gjenstår før dette blir bra nok.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, royhX8313PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2020

Kjære royhX8313PC.
Tusen takk for ditt besøk og for din tilbakemelding. Den betyr svært mye for oss.

Årsaken til at vi ikke vasker rom på grunn av Covid, handler om sikkerhet for vårt personale i tillegg til deg som gjest. Dersom man ønsker å bytte handklær etc så gjør vi selvsagt det. Gleder oss svært mye til denne pandemien er over, slik at vi kan style rommene gjennom oppholdet også. Tilbakemeldinger fra våre gjester er vårt viktigste verktøy i vårt forberdingsarbeid, så jeg vil sette utrolig stor pris på om du har lyst å sende meg en mail (ida.jakobsen@choice.no) med tips til hva vi kan gjøre for at du opplever det som bra nok.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning og jeg ønsker deg en nydelig førjulstid :)

De beste hilsener fra
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Flott hotell - spennende arkitektur & interiør. En fryd for øyet! Perfekt beliggenhet. God mat. Det burde ha vært større fokus på smittevern i frokostsalen. Dårlig luft på rommene (air condition fungerte ikke). Burde hatt tettere dør inn til badet - lite privat med ei tynn glassdør.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Britt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2020

Kjære Britt S.
Tusen takk for ditt besøk og for din tilbakemelding. Den betyr mye for oss. Smittevern har vært vårt nummer èn fokus helt siden mars, der vi underveis har lært masse. Dersom det er konkrete saker du mener vi kunne gjort bedre setter jeg stor pris på om du kan sende meg en e-post (ida.jakobsen@choice.no) slik at vi kan ta lærdom av det :)

Håper vi får gleden av å få deg på besøk igjen ved en senere anledning :)

De beste førjulshilsener fra
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell, men parkeringstilbudet til et hotell i denne kategorien var langt under pari. Ved henvendelse i resepsjonen ved ankomst fikk jeg oppgitt en upresis beskrivelse av hvor jeg burde vurdere å parkere, dvs.
parkeringstunnelen i Tromsø. Denne var vanskelig å finne (sikkert ikke for lokale) og en av innkjøringene viste seg dessuten å være stengt så måtte tilbake en gang til (5-10 min å gå fra hotellet). Regn med parkeringutgifter på ca kr 150-200 for et døgn. Dessuten var hotellet dårlig merket og stedet for å ta ut baggasje ligger på siden av hotellet. Lettere kaotisk frokost der vi måtte be betjeningen rydde og vakse bord. Bra frokost men ingen stor opplevelse hverken på smak eller service (servicen var faktisk fullstendig fraværende). Resepsjonistene var serviceminded bortsett fra dårlig informasjon om parkering og lite kunnskap om aktuelle spisesteder for sushi. Rommene var imidlertid veldig fine og vi fikk en rom med fantastisk flott utsikt. Alt i alt en gjennomsnittlig opplevelse. Hadde ventet mye mer fra dette hotellet tross alt!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 7gjermundt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2020

Kjære 7gjermundt.
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi er veldig lei oss for at dine forvetninger til oss ikke ble innfridd. Vi tar din tilbakemelding med oss i vårt forbedringsarbeid og vi tar den på største alvor. Håper vi en gang får muligheten til å snu inntrykket du fikk av oss denne gangen.

Når det gjelder parkeringsmuligheter ved hotellet, så har vi også alternativer som ligger nærmere, men som har en noe dyrere døgnpris. Den som ligger i tunellen pleier å være et bra alternativ, og hade vi vist at det pågikk bygningsarbeid der den dagen som medførte at de stengte den nærmeste innkjøringen skulle vi informert om det. Beklager at vi ikke visste om det.

Håper vi ser deg igjen ved ditt neste Tromsøbesøk og at vi da får vist deg oss fra vår beste side på alle måter :)

Ønsker deg en fin førsjulstid.

Med vennlig hilsen
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser