Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Booking.comUSD 164
Hotels.comUSD 164
PricelineUSD 164
travelup.comUSD 165
TravelocityUSD 164
TripadvisorUSD 164
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 516)
Filtrer anmeldelser
2 516 resultater
Vurdering fra reisende
1 441
751
205
61
58
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 441
751
205
61
58
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 2 516 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fint hotell sentralt i Tromsø. Bodde her en natt når jeg reiste hjem fra jobb i Hammerfest. Ble tatt godt imot og fine rene rom. God frokost og følte en ble tatt godt vare på med hensyn til Corona perioden vi er i nå. Anbefales. Anbefales for helgebesøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 74-tattoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Veldig sentralt, moderne og gode rom.
Frokost helt OK, men ikke på toppen av hotell frokoster som man kanskje forventer på et slikt hotell.
Flott bar i 11 etasje med fin utsikt til midnattssol eller Nordlys.
Gull medlem hos Choice får voucher, men denne er på dette hotellet kun mulig å bruke i resturanten og ikke bare. ( veldig merkelig regel )

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 735p_lb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Booket dette hotellet fordi det lå veldig sentrumsnært, så moderne og fint ut, og har fra tidligere god erfaring med Clarion-kjeden. Personalet er veldig imøtekommende og hyggelige! Hotellet er moderne og fremstår som nytt. Vær obs på når du booker rom at vanlig dobbeltrom kun har 140 seng, mens en litt dyrere variant har 160 seng med betydelig større størrelse. Frokosten var grei, men ikke noe spesielt. Har bodd på flere andre hoteller i Clarion-kjeden, også mindre, som har hatt bedre frokoster.

På toppen av hotellet finner du en skybar. Denne baren virket litt sliten med rosa lys i taket og fake planter. Denne skybaren stod ikke i stil med resten av hotellet. Helt ok drinker, men ikke noe wow.

Alt i alt er vi fornøyde, men her trekker virkelig personalet og rommene opp for det mindre bra.

Romtips: Anbefaler å parkere i Fjellet parkering. Dette er betydelig billigere (halv pris) kontra andre parkeringsplasser i Tromsø.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, marthes2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2022

Kjære marthes2015
Tusen hjertelig takk for ditt besøk og for at du har gitt oss din viktige tilbakemelding. Den er til god hjelp for oss og andre reisende :) Nå har vi gjort noen justeringer både på frokosten og i skybaren, og vi håper vi ser deg igjen ved en senere anledning :)

Hjertelig velkommen tilbake.

De beste hilsener,

Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Et OK hotell, jeg hadde forventet bedre. Sentral og gode senger.
Bra Covid tiltak, engangshansker i frokostsalen, god veiledning.
Frokosten var skuffende, kokkens oppgave var a varme opp maten som var laget tidligere, som speilegg, poteter etc. alt smakte oppvarmet…. Greit utvalg av pålegg og brød.
Hotellet hadde sykler til utlån, men ikke til oss vanlige gjester, spesielt for sas crew. Litt skuffende… ikke en time lån var mulig.
Rom som forventet, kaffemuligheter på rommet? Tror ikke det.

Så alt i alt Quality standard på Clarion hotel, men, men værer var bra.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, slowtraveler987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2022

Kjære slowtraveler987
Tusen hjertelig takk for ditt besøk og for at du har gitt oss denne viktige tilbakemeldingen. Den er vårt viktigste verktøy i vårt forbedringsarbeid så vi setter stor pris på den.

Håper vi ser deg igjen ved ditt neste Tromsøbesøk.


De beste hilsener,

Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Supert hotell! Nytt og veldig moderne, pent design, hyggelige resepsjonister, og god frokost. Sentralt. Minus at de ikke har parkering på hotellet. Måtte parkere i tunnelen p-hus som koster 300 kr dagen. Parkering er vanskelig og dyrt i Tromsø.

På grunn av korona var det ikke renhold på rommet (bodde 4 netter) som var dumt, da spesielt badet ble veldig skittent. Det var også slitsomt å etterspørre håndklær, kopper og dopapir i resepsjonen. Det burde vært fylt opp ekstra på rommet da vi skulle bo så lenge.

Vi spiste middag i restauranten en kveld, vegetarburger, som var veldig god. Bra utvalg på frokosten med hyggelig personale. Bra smittevern på buffeten.

Det vi trekker for skyldes korona, og vi velger derfor å gi topp score til tross for dette. Regner med alt av renhold er topp ved neste besøk.

Romtips: Dyr parkering i Tromsø, så husk og legg til 300 kr pr dag i parkering i tillegg til kostnaden for rommet
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ask_luj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2022

Kjære ask_luj
Tusen hjertelig takk for ditt besøk og for at du har gitt oss din tilbakemelding. Ikke minst, tusen takk for forståelsen for et litt annerledes opphold. Nå er vi tilbake med vask av rom under oppholdet, så håper vi ser deg igjen snart :) Vi blir så glade av å lese at dere ellers hadde det fint her, det betyr alt for oss :)

Velkommen tilbake.

De beste hilsener,

Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser