Hadde booket rom på enter city living og ble ombooket til dette hotellet. Fikk ikke noe prisreduksjon selv om standarden er mye dårligere. Ikke frokost, dårlig lukt på rommet, dårlige senger(alt for myk).
- Gratis Wi-Fi
Kan ikke anbefale å betale depositum med kort, da må du vente bortimot en uke før du får det tilbake!! Fikk ikke opplyst når vi var der at dette kunne betales kontant, synes dette er unødvendig praksis! Så jeg kan ikke anbefale dette hotellet. Da finnes det mange bedre alternativ i Tromsø
Hotellet fremsto på sine sider som et lite og hyggelig sted. Stikkordet var lite, badet var så lite at man må sitte på tvers ptoalettet, og rommet var generelt trangt. Det var et skrivebord, men man fikk ikke plass her uten og møblere om, helst sette andre møbler på gangen. De tilbyr ingen fellesområder utenom noen benker ved resepsjonen. Det skal sies at det var rent, og sengene var OK. Brannalarmanlegget er gammelt, men jeg forutsetter at det virker, ellers trange rømningsveier.
Alt dette kan jeg leve med, men at de skal ha over Kr 2.200,- for dette er et ran, og det er til og med uten frokost...
Vi er på gjennomreise gjennom hele Norge, og har dermed tilbrakt noen netter på hoteller i det siste. Og dette er uten tvil favoritten. Lunt og fint rom, og vi fikk låne vaskemaskin (noe vi satt veldig pris på). Veldig trivelig personale.
Hotellet har flere flotte leiligheter i bygårder nært sentrum, i et rolig område av byen. Hotellet tilbyr leiligheter fra ett til fire soverom. Det er rene godt utstyrte leiligheter med god plass. Betjeningen er høflig og hjelpsomme. Anbefales varmt.
Hei Beate K!
Tusen takk din tilbakemelding, det setter vi pris på :)
Du er alltid velkommen igjen!
Sentralt i Tromsø. Ryddig rom. Minibar på rommet. Ingen frokostsal, frokostbag på døra, eller 7 min gåtur til «søsterhotel» Amalie som HAR frokostsal. Jeg fikk gå i sol og flott vær, men det er neppe det i Tromsø året rundt.
Trivelig betjening både ved inn og utsjekk.
Alt i alt helt på det jevne, og ikke mer enn det «må» være.
For en overnatting helt greit.
Hei Jørn H!
Tusen takk for din tilbakemelding.
Vi setter pris på ditt review. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss :)
Med vennlig hilsen,
Nils Kristian Winther