Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Samme stil og kvalitet som hotellet”
Anmeldelse av Kitchen & Table Tromsø

Kitchen & Table Tromsø
Vurdert som nr. 21 av 130 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 5 - USD 28
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Spiste her når jeg bodde på Edge og var storfornøyd. Burger og chips var valget og begge deler var perfekt. Urban, moderne og upscale stil, smaken likeså.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catalina M, Food and Beverage Manager på Kitchen & Table Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your review!

Our chefs are happy to hear you enjoyed our product!

In behalf of our K&T team, I would like to welcome you back in our restaurant in the near future and wish to be able to offer you a 5 stars experience.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (629)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 629 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Spiste fellesmiddag i forbindelse med en samling av Nord-Norges beste kokker og råvareleverandører. Vi ble servert laber service og gjettekonkurranse rundt hva vi fikk servert da det ikke fulgte med noen opplysninger under servering. Fraværende personale og ingen snakket norsk. Ville likevel gi dette stede en seconds change da selve hotelloppholdet med frokost var veldig bra. Var en helt annen opplevelse, imøtekommende personale og nydelig mat. Servitør Marte virker trygg i rollen og fornøyd med arbeidsplassen sin. Ga gode råd om menyen og ble akkurat passe mett. Veldig fornøyd. Så 1 stjerne for første middag, 5 for siste! :)

Dato for besøk: november 2018
Takk, FLOLofoten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god Hjort og en kjempegod service fra vår servitør Michele
Eller litt lite å velge i og spesielt når det kommer til lokal mat

Dato for besøk: november 2018
Takk, Sven Erik M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catalina M, Food and Beverage Manager på Kitchen & Table Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Hi, Sven Erik,

Thank you for taking the time to review us!

Michelle is very happy to hear you enjoyed her service and we are welcoming you back in our K&T restaurant!

We are continuously looking for ways to improve our product, therefore we have increased the options in our new menu lunched yesterday. Hope you will have the chance to experience our new product!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Familie på åtte. Liten meny. Dårlig med fisk og kjøtt. Kun 5 hovedretter. Burger var ikke stor nok til å bli mett av. Lammegryte var god men dårlig informert om hva det er. Måtte be om asjetter til desserten da det ikke ble dekt på.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Morol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catalina M, Food & Beverage Manager på Kitchen & Table Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Hi,

Thank you for your feedback!

We highly appreciate you took the time and let us know about your experience with us. We find this the best way to look over our operation and improve our product (food and service).

We truly hope you will visit us again in the future and give us the opportunity to offer you a much better experience!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Meget god fersk sjømat
Og en fantastisk besetninge
Takker Michelle og Erika for en fantastisk oppvartning

Dato for besøk: september 2018
Takk, trondreiten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catalina M, Food & Beverage Manager på Kitchen & Table Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

In behalf of Michelle and Erika, I just want to say thank you for taking the time to review us!

It is a great feeling to hear you have enjoyed our food and service!

We wish to see you again and be able to offer a 5 stars experience :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kitchen & Table Tromsø, så også på

 

Har du vært i Kitchen & Table Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din