Hadde den glede av å bli invitert tilbake til Roast med påspandert middag etter at forventningene ikke ble forfylt ved sist besøk.
Service 4/5: dette skortet litt sist gang, men denne gang var betjeningen svært imøtekommende og service minded, intet å påpeke.
Hovedrett 2/5: Jeg ble anbefalt roast board som jeg forstod var signatur retten. Retten så innbydende ut, men når den ankom bordet var den lunket, kjøttet hadde lite smak. Miniburgeren var meget god, skuffende i all hovedsak.
Dessert 4/5: Jeg fikk servert brownies og kaffe til dessert. Desserten var meget god og det var nok til to personer. Jeg valgte vanlig trakterkaffe til denne desserten, kaffen var overraskende god! Anbefales!
Overall 3/5: Mitt inntrykk av hovedretten og mine forventinger for en «second chance» stod desverre ikke til forventningene. Heldigvis serverte de dessert som hevet mitt helhetsinntrykk. Ventetiden var også noe lang, jeg ventet 35 minutter på hovedrett, nabobordet ventet i nesten 20 minutter på dessert. Jeg har spist på over 30 Scandic hotell i scandinavia, og denne kommer desverre ut som en av de dårligste, både med tanke på pris og kvalitet.