Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julelunsj ”
Anmeldelse av Roast

Roast
Bestill bord
2
tor. 5.8.
20:00
Vurdert som nr. 46 av 130 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 17 - USD 45
Kjøkken: Moderne, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Spiste julelunsj med jobben her og CAR storfornøyd. Det var en buffe med rikelig utvalg og god kvalitet. Både pinnekjøtt og lutefisk sto til eksamen og dessertene toppet det hele med glans. Bra jobba Roast

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 253 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Kom en gruppe på 13 en kveld. De kunne tilby oss 3retter å velge mellom.
Synes det tok litt for lang tid før vi ble tilbudt noe å drikke. Tørste alle sammen etter en hel dag med reise

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ninamikkelborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Inners i hotellets første etasje. Flere bord med flott utsikt til det maritime. Bra besøkt en tirsdag kveld. Alle hotellgjester med bonger som subsidierer måltidet? Rask og hyggelig service. Grillet sei smakte bra det...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Det ble en stopp her under mitt opphold på Ishavshotellet, men jeg leter etter annet neste gang jeg er kjøttsulten.
Stedet er for med min topp frokostrestaurant og jeg har spist helt fortreffelige luncher.
Aldri feil service, blide og hyggelige, men ikke helt hjem.

Dato for besøk: august 2018
Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Koselig restaurant med god service .
Vi valgte buffet i stedet for a la carte.
Maten smakte godt. Anbefales .

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roast, så også på

 

Har du vært i Roast? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din