Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset nyttårs buffet ”
Anmeldelse av Roast

Roast
Vurdert som nr. 47 av 144 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 15 - USD 40
Kjøkken: Moderne, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Lovet meg selv å gi plassen en sjanse til etter en dårlig matopplevelse på 17 mai.
Varmrettene var for det meste dvaske/tørre eller overkokt dynket i fett.
Eneste lyspunktet var lutefisken, desserten og koldtbordet.
Skuffende at scandic har tatt livet av byens klart beste hotellmat

Dato for besøk: desember 2018
Takk, arnej429
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 258 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Spiste julelunsj med jobben her og CAR storfornøyd. Det var en buffe med rikelig utvalg og god kvalitet. Både pinnekjøtt og lutefisk sto til eksamen og dessertene toppet det hele med glans. Bra jobba Roast

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Kom en gruppe på 13 en kveld. De kunne tilby oss 3retter å velge mellom.
Synes det tok litt for lang tid før vi ble tilbudt noe å drikke. Tørste alle sammen etter en hel dag med reise

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ninamikkelborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018

Inners i hotellets første etasje. Flere bord med flott utsikt til det maritime. Bra besøkt en tirsdag kveld. Alle hotellgjester med bonger som subsidierer måltidet? Rask og hyggelig service. Grillet sei smakte bra det...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Det ble en stopp her under mitt opphold på Ishavshotellet, men jeg leter etter annet neste gang jeg er kjøttsulten.
Stedet er for med min topp frokostrestaurant og jeg har spist helt fortreffelige luncher.
Aldri feil service, blide og hyggelige, men ikke helt hjem.

Dato for besøk: august 2018
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Roast, så også på

 

Har du vært i Roast? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.