Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 88
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 100
USD 82
Vis tilbud
Hotels.com
USD 100
USD 82
Vis tilbud
Expedia.comUSD 82
Trip.comUSD 89
ZenHotels.comUSD 100
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (988)
Filtrer anmeldelser
988 resultater
Vurdering fra reisende
422
410
109
40
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
422
410
109
40
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 988 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Vi sov tre netter på dette hotellet, og var fornøyde med service. Her får man det man betaler for. Relativt nytt, rene rom og sentral beliggenhet. Hyggelig personale. NB: dropp frokostpakken, ikke verdt 99kr

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 735elisew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katerina K, Guest Relations Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2020

Hei 735elisew,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding etter oppholdet ditt!
Velkommen igjen! :-)

//Katerina K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020

Kom inn på hotellrommet etter at det var blitt mørkt. Oppdaget dermed ikke hvor skittent det var før dagen etter.
Så da at det var noe som så ut som ketchup flekker på veggen og taket, samt drikke/tiss eller noe oppover veggen. Antakeligvis ikke prøvd fjernet heller iom man så dråpemerker der strekene sluttet. Noen røde merker ved vasken også. Utrolig ekkelt, så håper virkelig de forbedrer renholdet sitt. Kan jo bare tenke seg til hvordan resten av renholdet å rommet var

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Nabojentaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katerina K, Guest Relations Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2020

Hei Nabojentaa,
Tusen takk for tilbakemeldingen din, her kan vi ikke annet enn å legge oss langflat og beklage, renholdet har ikke levd opp til vår vanlige standard. Vi har fulgt opp situasjonen med den ansvarlige renholderen for å unngå en lik situasjon i fremtiden.

Igjen så beklager vi, men jeg håper Tromsø ellers sto til forventningene.

//Katerina K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i Grønnegata og det var en enkel innsjekking i en kombinert resepsjon/bar. Det var også muligheter for egen manuell innsjekking ved inngangen. Innsjekkingen gikk greit, betjeningen var vennlig og imøtekommende. Rommene var enkle, men med akseptabel innredning. Dobbeltsengen var «kanskje» litt smal, men godkjent. Hadde rom inn mot bakgården i 1 etg og hadde ingen problemer med støy.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 989aagel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katerina K, Guest Relations Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2020

Hei 989aagel,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av hotellet! :-)

Du er hjertelig velkommen tilbake!

//Katerina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2020

I forhold til prisen var dette et supert hotell. Du vet jo litt hva du går til og at det feks ikke er noen frokost (annet enn den du kan kjøpe). Likte godt hotellet, det var nytt og fresht. Rommet helt OK, lite og effektivt. Problemet var varmen på rommet. Satte ned termostat uten at det hjalp noenting og sov lite eller ingenting med en temperatur på 24 grader første natten. Da jeg sa fra i resepsjonen neste dag manglet det ikke på forklaringer og råd så dette må være en problemstilling de er godt kjent med. Det var temperaturen ute og jeg vet ikke hva. Til orientering var det minus 2 ute. Dessuten tok det lang tid å få varmen justert ned. Vet ikke hva hun mente med lang tid, men etter å ha vært der en helg er mitt stalltips en ukes tid. Varmen i gulvet på badet måtte settes ned, badedøren lukkes og vinduet kunne settes opp.På et moderne hotell må det da kunne justeres bedre enn dette! I tillegg var det lite fristende å sette opp vinduet. Matlukt fra naborestaurant og støy fra nabofester gjorde at vi måtte velge mellom varmt rom eller lukt og støy. Da ble det varmt rom. I og med at vi klagde, tror jeg noen var på rommet og satte et nøkkelkort i holderen, mulig luftanlegget bare virker med det i. Uansett, det hjalp fint lite. Vi fikk temperatuen fort opp da, det må sies. Etter at rommet hadde stått tomt hele dagen skvatt temperaturen opp med nesten én grad så fort vi ble 2 i rommet. Etter iherdig innsats hvor vi satt ned til 18 grader, slo av varmen på badet etc var det "kun" 23 grader den andre natten. Kaldt på badet om morgenen da - og veldig trøtt.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Klangbra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katerina K, Guest Relations Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2020

Hei Klangbra,

Dette var ikke helt bra. Vi er godt vant til at gjester savner eller forventer aircondition og ikke ventilasjon - så vi har mange gode råd for å kjapt og effektivt varme opp/kjøle ned rom etter ønsket temperatur, men det her hørtes ikke ut som en vanlig situasjon i det hele tatt.
Her kan vi ikke annet enn å legge oss langflat å beklage for opplevelsen din.

Vi håper vi får se deg igjen, vi skal kvitte oss med tittelen Tromsøs varmeste hotell!

//Katerina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Bodd her før og var da fornøyd. Nå opplevde vi svikt i renhold, nattlampe ute av funksjon ble ikke fikset, meget dårlig tilbud av frokostmat søndag morgen og et svært magert utstyrt hotellrom. En stol å sitte på, en enkelt kleshenger og praktisk talt ingen steder å legge fra seg noe som helst på - heller ikke på badet. Så kunne de spandert på seg å fjerne brøytehaugen på fortauet for å lette atkomst til drosjene. Men beliggenheten er veldig bra, og de som står i baren/resepsjonen er hyggelige.
Likevel - vi velger neppe dette neste gang. Syns prisen er altfor høy i forhold til det som tilbys.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, Glumma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katerina K, Guest Relations Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2020

Hei Glumma,
Tusen takk for tilbakemeldingen etter oppholdet ditt. Her ser jeg at vi ikke har nådd vår vanlige standard - og det beklager jeg for. Jeg håpe du hadde et fint opphold i Tromsø - og om du skulle velge et annet hotell neste gang så kan vi varmt anbefale et av våre fire søsterhotell i sentrum.


//Katerina K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser