Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 102
Vis tilbud
Expedia.com
USD 102
Vis tilbud
ZenHotels.com
USD 99
Vis tilbud
PricelineUSD 102
Hotels.comUSD 102
TravelocityUSD 102
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 012)
Filtrer anmeldelser
1 012 resultater
Vurdering fra reisende
426
416
114
44
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
426
416
114
44
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 012 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra value for money! Supersentralt, nytt, hyggelig, rent. Hyggelig staff, gode senger - veldig bra valg hvis du ikke jakter på den store hotellopplevelsen, men vil bo ok. Selger frokost-varer i resepsjonen, som også har vin,øl, drinker.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 803annegrethed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Barception Comfort Hotel Xpress Tromsø, Owner på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2021

Takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på!
Vi er glad for å høre at du trives her på Comfort Xpress Hotel Tromsø, du er hjertelig velkommen tilbake :)

//Barception Crew

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Rimelig og greit hotell i sentrum. Rent og ok hotellrom med det du behøver for en natt. Hyggelig og hjelpsom betjening i bar/resepsjon . Flere resturanter og butikker i samme gate, og kun 2-3 minutt til nærmeste kjøpesenter. Avis bilutleie rett rundt hjørnet også.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Barception Comfort Hotel Xpress Tromsø, Owner på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Velkommen tilbake ved ditt neste besøk :)

//Barception crew

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2020


Vi har nå i løpet av sommeren og høsten 2020 bodd flere netter på hotellet, og har funnet oss godt til rette og følt oss hjemme fra første stund.
Når du ankommer hotellet, og blir møtt av Katerina eller Vilde, som er både blide, hyggelig og servicevennlig, ja da vet du at oppholdet blir perfekt.
Nå har ikke hotellet frokostsal, men hvem savner nå egentlig det når du kan kjøpe frokost pakke i resepsjon for en billig penge, og nyte frokosten i lobbyen, eller i fred og ro på rommet.
Hotellet har en gjestfri atmosfære, noe vi og alle andre gjester setter stor pris på.
Hotellet fremstår som nytt, og ligger bare noen skritt unna Storgata som er handlegaten i Tromsø.
Rommene har altid fremstått som rene og ryddig, og badene er av god klasse med god varme i golvene.
Hotellet har gunstige priser, og vi kan trygt anbefale Choice Express som et godt alternativ til ditt neste opphold i Tromsø

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, Fastdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Katerina Kourtzaki, General Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2020

Hei Tore,
Tusen takk for en helt fantastisk flott review som varmer hjertet.
Det er ekstra trivelig å drive hotell når vi får så flotte tilbakemeldinger, og vi får oppleve stamgjester som gjør dagen hakket lysere nå som mørketiden nærmer seg.
Vilde har vist seg å være en stjerne i resepsjonen, og det er godt at det ikke bare er jeg som synes det!

Vi gleder oss allerede til neste gang vi sees i Tromsø!
//Katerina K,
Manager of Operations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Dette er hotellet for de som vil betale for det viktigste, nemlig et enkelt og rent rom med et delikat bad med dusj. Meget sentralt plassert og en hyggelig resepsjon der det er mulig å kjøpe enkel mat eller en øl/drink. Man kan kjøpe frokost som serveres på hotell Edge en liten spasertur unna. Vi opplevde betjeningen som hyggelig, men et lite minus for opplevelsen da en gammel man forsøkte å kjøpe en øl i baren. Han ble avvist da han kun hadde kontanter å betale med. Kontanter er vel fortsatt gyldig betalingsmiddel i Norge?

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Katerina Kourtzaki, General Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Halvor58,
Tusen takk for tilbakemeldingen din her på TripAdvisor, vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldinger, og det gjør fremtidige reisende også! :-)
Vi er i utgangspunktet et kontantfritt hotell, og i "disse tider" så gjør vi få unntak - men det kan jo være at personalet vårt har tatt en avgjørelse basert på annen informasjon enn kontanter i den situasjonen du var vitne til.

Jeg håper vi får ønske deg velkommen hos oss igjen om ikke lenge.
//Katerina K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde tre netter i juli 20. Relativt nytt, små men praktisk og effektivt rom til svært god pris. (Dbl to senger). Sentralt. God service og hyggelige personale. Tilbud på frokost på Edge Hotel til avtalepris anbefales. ( Kr 150).

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, fjellgeita56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Katerina Kourtzaki, General Manager på Comfort Hotel Xpress Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Fjellgeita56!

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en review på TripAdvisor, det setter vi skikkelig stor pris på! :-)
Jeg håper Tromsøferien sto til forventningene (forhåpentligvis uten regnet vi har fått nå), og at vi får se deg igjen i fremtiden!

//Katerina K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser