Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rotete”

Jordbærpikene Nerstranda
Vurdert som nr. 18 av 21 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Dette stedet til ur den standard menyen til kjeden. Betjeningen var hyggelig. Dessverre skjemmes stedet av at forlatte bord ikke ryddes fort nok. Vi var der en lørdag formiddag og de kunne lett ha økt omsetningen og framstått som et rensligere og ryddigere sted om de hadde ryddet og vasket bord.

Dato for besøk: august 2021
3  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 90 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2021

Kom innom på ettermiddagen med min samboer for en liten matbit hvor jeg bestilte et stykke gulrotkake og en croissant med brie og spekeskinke. Jeg hadde en mistanke og at maten som sto fremme på benken rundt kassen hadde stått der hele dagen, og det hadde jeg rett i. Croissanten med brie og spekeskinke var totalt nedsunket hvor salatbladene var helt slappe og uttørket fra å stå i romtemperatur en hel dag. Spekeskinken var tørket fra kantene og inn, og osten som skulle være av typen brie var altså blåmuggost (vet ikke om det faktisk var brie tidligere på dagen). Min samboer hadde bestilt lasagne med salat hvor hun et stykke inne i måltidet la merke til en stor svart skogsbille komme kravlende ut mellom salatbladene. Kort sagt en ubehagelig opplevelse. Terningkast 1.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 508odinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021

Jordbærpikene er veldig bevisste på smittevernsregler i forbindelse med Covid-19 og dersom man er heldig, så kan man få en flott utsikt fra et av vindusbordene. Stedet er forholdsvis enkelt med at man må bestille og betale for bestillingen på forhånd, og man må finne glass til mineralvannet etc. selv. Jeg synes ikke stedet er spennende nok og har ikke noen spesielle retter til at jeg tror at jeg kommer tilbake, men det er helt O.K. dersom man er på senteret allerede og ønsker en rask matbit.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2020 via mobile enheter

Koselig og hyggelig atmosfære, god mat, litt stive priser, men fin utsikt. Man får det man betaler for...

Dato for besøk: november 2020
2  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Gikk inn og skulle ha en mineralvann meed is.
Jenta bak disken åpnet mineralvannet og slo inn 44 kr.
Jeg ba om å få ett glass med is, da sa hun at det bare var utlevert is til iskaffe, og ikke til mineralvann?
Jeg avsluttet handelen og forlot, møtte mine venner på Kaffebønna, som var topp.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Runar W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jordbærpikene Nerstranda, så også på

 

Har du vært i Jordbærpikene Nerstranda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.