Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kontinentalt. Eksotisk. Nydelig”

Helmersen Delikatesser & Vinbar
Vurdert som nr. 2 av 2 Marked for spesialmat i Tromsø
Prisklasse: USD 2 - USD 34
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Skandinavisk, Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kontinentalt. Eksotisk. Nydelig mat og stimulerende miljø. Et godt utvalg av drikkevarer, der kelneren virker å ha god kunnskap om varene som serveres.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 30tarjeia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 98 anmeldelser

Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Elendig service..... sandwich rett fra kjøleskapet, digg me fuktig brød ventet til nå 25 min på kaffe å frokost tallerken mulig denne blir servert i morgen tidlig

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, mortens454
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Nytt, for oss, spennede sted midt i Tromsø sentrum. Både god mat og spenne de mye vin. Vi kommer helt sikkert tilbske!

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, oddarthurlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2019

Meget vellagede småretter, høy kvalitet på ost og spekemat. Velegnet til alle døgnets tider omtrent. Innbydende atmosfære og god service.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Alf-Erik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019

På en innskytelse tenkte vi å stikke innom for lunsj og et glass vin. Min mann kom 5 min før meg og ble ikke kontaktet av personalet. Når jeg kom viste det seg at her dreier det seg om frokost og middag. Mulig at det finnes noe som ikke står på menyen, men når det ikke finnes kelnere i lokalet er det vanskelig å vite.
Bortsett fra det er lokalene super, og vinutvalget upåklagelig.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Helmersen Delikatesser & Vinbar, så også på

 

Har du vært i Helmersen Delikatesser & Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din