Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Mathallen

Mathallen
Vurdert som nr. 4 av 136 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 26 - USD 105
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Resturanten er lett tilgjenelig fra gata. Det er ingen trapper i lokalet. Maten er god men ikke i forhold til pris. Personalet er av blandet kvalitet. Lokalet er greit, men trangt mellom bordene og mye vandrelyd.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Liv H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (920)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

128132 av 920 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fint lokale, god service av vennlig servitør. Skuffede fiskeburger som viste seg å være en ordinær fiskekake med kjipt tilbehør.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, joachimr363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Et veldig fint sted å spise lunsj. Vi spiste fiskesuppen og den bakte klippfisken og begge smakte fortreffelig, og til en helt ok pris. Servicen var også veldig bra, hyggelige ansatte som passet godt på uten å bli påtrengende. Anbefales varmt.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Helene Cecilia K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Vi gikk så klart for en fireretters julemeny. Den består av :Gravlaks med sennepssaus , lutfisk, ribbe og multekrem. Tradisjonsmat må og skal det være rett før jul. Gravlaksen var så myk i konsistens at den smeltet i munnen. Smaken av laks i kombinasjon med sennep, dill og litt finkuttet løk ga en god start på måltider. Til laksen drakk vi en kjølig cremant. Til lutefisken valgte vi juleøl, sterkt, fra det lokale bryggeriet med en liten akevitt. Tilbehør til ribben var rødkål og julekompott, eple, svisker og fiken kokt mad anis og kanel. Ribba var stekt i 16 timer uten svor. Svoren var fritert for å bli helt porøs og knasende sprø. En himmelsk multekrem var en god avslutning på måltidet. Servert med brente mandler og sprø mini krumkaker. Det er ikke lett å servere en så tradisjonell meny uten at det blir for kjedelig eller skuffende. Det synes jeg mathallen klarte. Små detaljer som julekompotten og desserten piffet litt opp, men ikke for mye slik at det tradisjonelle ble borte. Det samme gjorde mandlene for multekremen. Lutefisken tuller man ikke med.!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 721EvaB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Mathallen og klassisk julemeny. Tromsøs mest spennende spisested, forsøker seg på jul - men dette rocker ikke jula inn. Sjelden trad meny, og helt uten en touch av av av klasse eller originalitet. På spørsmål av hva er i (den etter min smak alt for klissete søte) rødkål, var svaret at de tok de for øyeblikket hadde. I dag var det epler....
Kelneren var enkel, vin var den eller den....og vi fikk aldri noe vinkart for å velge. Og jeg kan ikke huske et dpørsmål om vi likte det vi fikk...eller at vi fikk salt.
Etter et fantastisk førstebesøk, var dette en skuffelse.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 207mettem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mathallen, så også på

 

Har du vært i Mathallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.