Nydelig mat, glimrende vinkart, og behagelige og svært kompetente servitører. Anbefales på det sterkeste.
116–120 av 1 061 anmeldelser
Ble skuffet denne gangen. Har vært her flere ganger og vært veldig fornøyd. Denne gangen var menyen veldig «tynn» og noe av det som skulle vært der var det tomt for når vi kom. I tillegg var klippfisken veldig salt. Nei, dette var nedtur. Spørs om det blir middag et annet sted neste gang vi kommer til Tromsø.
10/10! Fantastisk mat og service. De ansatte ivaretar deg og dine ønsker. Fantastisk mat og rolig plass.
Nydelig mat, fantastisk gode smaker sammensatt på et ypperlig vis! Kvalkjøttet var nydelig! Som alltid servert av supre servitører og ansatte på kjøkkenet!! Vi koste oss!
Nydelig mat og alltid hyggelig betjening! Jeg er selv fra Tromsø og synes selv dette er den beste restauranten i byen. De har åpent også nå i coronatider. Se nettsida deres for oppdatert info.