Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men fikk feil pizza.”
Anmeldelse av Casa Inferno

Casa Inferno
Vurdert som nr. 15 av 132 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

God mat, men fikk feil pizza. Pizzaen jeg bestilte kostet halvparten av den jeg fikk. Likevel måtte jeg betale full pris,
Selv om servitør beklager synes jeg ikke det ble riktig

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, t0r0lek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (697)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 697 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig hyggelig og intimt sted med masse stearinlys. Her steker de pizza i ordentlig vedfyrt stenovn. De er lette å få allergivennlig mat hos (både gluten og laktose). Topp opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, simness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaen her var helt fantastisk. En opplevelse å få servert pizza som kom i full fyr til bordet. Vi prøvde flere, alle var svært gode. Servicen var hyggelig og effektiv, men servitørene var ikke oppmerksomme underveis. Den andre ølen vi hadde lyst på ble droppet fordi det var vaskelig å få kontakt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, haakon_mentzoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste sen lunsj på stedet. Innbydende og gjennomført særpregede lokaler med oppmerksomme og hyggelige servitører. Pizza for enhver smak - variert og smakfullt sammensatt meny.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VerdtEtBesok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza. Vi bestille 4 forskjellige og alle var meget bra. Hyggelig servering og god drikke til. Tipp topp tommel opp. Må tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, cyberaage
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Casa Inferno, så også på

 

Har du vært i Casa Inferno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din