Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hva med prioritering av Vardø?

I august seilte vi med Hurtigruten fra Kirkenes til Harstad. Et av de mest "eksotiske... les mer

Anmeldt 9. september 2019
monast
,
Oslo, Norge
Fantastisk

Flott kundeservice. Min egentlige stop ble kansellert pga dårlig vær, men Hurtigruta håndterte... les mer

Anmeldt 6. mars 2021
Karinordmann20
Les alle 801 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
fra USD 225,61
Mer informasjon
fra USD 156,86
Mer informasjon
Nordlysjakt med buss
432 anmeldelser
fra USD 117,06
Mer informasjon
fra USD 221,83
Mer informasjon
Anmeldelser (801)
Filtrer anmeldelser
801 resultater
Vurdering fra reisende
354
215
94
71
67
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
354
215
94
71
67
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 801 anmeldelser
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Maten dvs frokost, lunsj og middag har så langt vært veldig bra!! Og turen helt fantastisk! Men en forventer faktisk å bli metta middag!! Og det ble jeg langtidra idag torsdag 24.juni - redningen ble grillpølse i Rørvik. Terningkast 2 men endelig mett! Mvh Morten Braatø

Dato for opplevelse: juni 2020
3  Takk, mortenb408
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019

I august seilte vi med Hurtigruten fra Kirkenes til Harstad. Et av de mest "eksotiske" stoppestedene underveis var Vardø som har mye spennende å by på. Et veldig velstelt festningsverk, og det nye monumentet som minner oss om hekseprosessene i Norge, og ikke minst en liten bu som sikkert gjerne ville ha solgt suvenirer. Men pga været ble vi litt forsinket inn til Vardø, og fikk bare 45 minutter der. Veldig synd, for vi hadde virkelig gledet oss til Vardø, og nå måtte vi løpe til båten - etter at guidene på Festningen forsøkte å fortelle oss noe av historien på rekordtid. Hvorfor ikke gjøre om timeplanen slik at vi får litt lengre tid i Vardø?

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, monast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

«Kong Harald» en fantastisk reise fra Kirkenes til Tromsø. Mest av alt var det de ansatte ombord vi ble mest imponert over på «hele turen». Gjestfrihet, service, smilende og erfarne. Kristoffer, Malin, Nuno og Isak

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, Resort757996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

Reiste med Kong Harald sørover i Troms og til Lofoten. Et sted å senge skuldrene. Fantastisk fin og ren lugar. Smilende serviceinnstilte ansatte. Nydelig frokost og verdens vakreste natur sklir forbi. Må oppleves

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Dårlig innsjekk når man bestiller kvelden i forveien. Ingen viste hvor jeg skulle sjekke inn, ingen viste hvor jeg skulle sove, bilen viste ingen om, men jeg hadde bekreftelse på e-post. Ingen beklagelser og service, bare ble sendt videre til neste for å be pent om å få det jeg hadde betalt for, både rom og mat. Fikk ingen informasjon, bare en romnøkkel. Vaskehjelpen fra Ålesund var den som var hyggelig, gav meg informasjon og hjalp oss med hvor vi skulle gå , god service , hun burde jobbet i resepsjonen og matsalen. Boblebadet på dekk var for vamt, men veldig hyggelig når det var kaldt om kvelden, så kunne man kjøle seg litt i luften. Absolutt ikke den servicen jeg forventet for 5000 kr for ett døgn for en voksen og ett barn.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, monikab194
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser