Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10/10”
Anmeldelse av Pizza Express Tromsø

Pizza Express Tromsø
Vurdert som nr. 119 av 160 Restauranter i Tromsø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Verdens beste plass, som i tillegg lot meg sitte på tilbake etter levering♥️♥️♥️ Anbefales virkelig as

Dato for besøk: november 2018
Takk, Sunniva N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 33 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Det meste på menyen smaker godt! Tar ofte ikke mer enn 10min å få maten man har bestilt og prisene er overkommelige med tanke på kvaliteten på maten.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, patrickvP9448IF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fikk ikke ingrediensene jeg bestilte og måtte betale full pris. Det kom heller ingen beklagelse da jeg ringte tilbake. Jeg fikk høre at de IKKE engang har ingrediensene de lyser ut. ALDRI spis her.

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, Kim-Kristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte pizza med utkjøring, fikk pizzaen og oppdaget at det manglet champingnong og salami. Dette var ikke informert på forhånd, ringte for å klage, svaret var "vi hadde ikke salami og hadde lite champingnong". Det er fult mulig å gå tom for råvarer, men dette skulle ha vært informert på forhånd, vi skulle heller ikke måtte ha betalt full pris for det, og dessuten fortjente vi en beklagelse.

Dato for besøk: juli 2018
4  Takk, smilemil2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Sultne og med behov for et raskt måltid mens vi drøftet en sak gjorde at vi valgte dette stedet. Der var ingen andre gjester da vi kom og satte oss ved bordet, og de neste gjestene kom like før vi gikk.
Vi brstilte en liten pizza på deling med hver vår forskjellige ting på. Det ble akseptert, og den ble straks laget og servert ca 15 minutter etterpå.
Bunnen var en mellomting mellom italiensk tykkelse og tradisjonell, og den smskte godt selv om jeg personlig syntes den fløt litt mye i fett!
Ikke spesielt koselig sted, heller nakent og koldt, men de to mennene bak disken var hyggelige og imøtekommende. De spanderte også en boks så vi fikk med hjem pizzarestene!!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, eaaLongyear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pizza Express Tromsø, så også på

 

Har du vært i Pizza Express Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.