Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10/10”
Anmeldelse av Pizza Express Tromsø

Pizza Express Tromsø
Vurdert som nr. 96 av 130 Restauranter i Tromsø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Verdens beste plass, som i tillegg lot meg sitte på tilbake etter levering♥️♥️♥️ Anbefales virkelig as

Dato for besøk: november 2018
Takk, Sunniva N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 30 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Rett og slett det beste pizzastedet i Tromsø. Den er kjapt ferdig og smaker helt nydelig. Jeg anbefaler dette stedet på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, asklund123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Det meste på menyen smaker godt! Tar ofte ikke mer enn 10min å få maten man har bestilt og prisene er overkommelige med tanke på kvaliteten på maten.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, patrickvP9448IF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fikk ikke ingrediensene jeg bestilte og måtte betale full pris. Det kom heller ingen beklagelse da jeg ringte tilbake. Jeg fikk høre at de IKKE engang har ingrediensene de lyser ut. ALDRI spis her.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Kim-Kristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte pizza med utkjøring, fikk pizzaen og oppdaget at det manglet champingnong og salami. Dette var ikke informert på forhånd, ringte for å klage, svaret var "vi hadde ikke salami og hadde lite champingnong". Det er fult mulig å gå tom for råvarer, men dette skulle ha vært informert på forhånd, vi skulle heller ikke måtte ha betalt full pris for det, og dessuten fortjente vi en beklagelse.

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, smilemil2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Express Tromsø, så også på

 

Har du vært i Pizza Express Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din