“Levering”
Anmeldelse av Pizza Express Tromsø

Pizza Express Tromsø
Vurdert som nr. 121 av 188 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte mat til workinntoppen, da han ringte og spurte om jeg kunne komme til trappen ved snuplassen og garasjen sa jeg at jeg hadde skadet foten og ba han derfor komme og levere som vanlig. Han som skal levere blir da sur og tar med seg maten tilbake og vil ikke levere siden jeg ikke vil komme til snuplassen.

Merk at både for eksempel Peppes og Yonas leverer helt til døra om du har betalt for levering mens de her ikke kunne gjøre det en gang når kunden hadde skadet fot. Helt på trynet, ingen form for kundeservice, bare fortest mulig penger hos de her.

Takk, dyrjins

Anmeldt 20. april 2021 via mobile enheter

Kjøttet var ikke stekt godt nok. Måtte tygge en del før maten kunne gå ned. Tok hinte etter det, fikk senere vondt i magen.

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, MoaMA98
Anmeldt 6. februar 2021

Bestilte pizza kl.22:30, den ble ikke levert før 00:10.
Pizzaen var veldig god, men levering tok alt for lang tid at det minste dem kunne gjort var å slå av noe på prisen, men det gjorde dem ikke. Så servicen ble ganske dårlig deretter.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, 490maikenl
Anmeldt 5. januar 2020

Smakfull mat med store, fyldige porsjoner. Ypperlig service og nydelig pizza. Absolutt verdt en tur innom!

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, tajeta
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

... det er litt hipp som happ om maten bare er ok, eller veldig god.
Litt som å spille lotto.
Prisene er det ingenting å si på, mye for pengene😁

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Daniel M

Reisende som så på Pizza Express Tromsø, så også på

Har du vært i Pizza Express Tromsø? Del dine erfaringer!