Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Mat”
Anmeldelse av Shanghai Wok

Shanghai Wok
Vurdert som nr. 97 av 132 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 53
Kjøkken: Asiatisk, Kinesisk, Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Beskrivelse: En av verdens nordligste wok-restauranter, startet opp i 2002, vi er en familiedreven restaurant som fokuserer på tradisjonelle wok-retter med røtter i Øst-Kina. Både allergi- og vegetarvennlige alternativer.
Anmeldt 13. august 2020

Bestillte Take Away, KYlling i sursøt saus. Tar 20 min. Mye mat, velgd godt. Holder varmen lenge. Anbefales

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 41 anmeldelser

Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Var innom og spiste. Bestilte benfri lammeside, maten kom raskt og servicen er god. Deilig smak av maten, har aldri opplevd dårlig mat på denne plassen. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2019

Bestilte tre ulike retter her for noen dager siden. Veldig hyggelig og blide ansatte her. Kjørte avgårde med maten og til Hamna. Da vi satt oss til bords var maten fortsatt varm. Alle tre rettene smakte utsøkt! Vi kommer tilbake. Kan spesielt anbefale rett nummer 24 og 14.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Oda I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Shanghai Wok ligger litt ut av sentrum, og tenkte derfor at de kanskje var verdt besøket. Lokalet er som en kafe, trist. Men, siden jeg var kommet valgte jeg å sette meg ned. Reagerte på at prisene var høye til type restaurant. Rikholdig meny. Kelner var stresset, og det var kun 4 gjester i lokalet.
Maten kom fort, og den var ok+ Dette var vel eneste positive med hele plassen.

Etter at maten var spist måtte jeg oppsøke disken for å få betale. Kokken satt da innenfor døra til kjøkkenet og spillet dataspill, og var absolutt ikke interessert i at jeg so og ventet.

Fikk til slutt betalt og gikk mett men skuffet ut.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2018 via mobile enheter

Var her og spiste, men ble dessverre skuffet. Skal sies at maten var helt ok med tanke på at den var kald, men den var kald! Vi var de eneste kundene i restauranten, men vi ventet nesten en time på maten. Tenkte at det kanskje var et engangstilfelle, og dro dermed tilbake ved en senere anledning - men ble dessverre skuffet igjen.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Kaaroline_Nilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Shanghai Wok, så også på

 
 

Har du vært i Shanghai Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din