Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløs slapp pizza”

Yonas Pizzeria & Catering
Vurdert som nr. 12 av 15 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 17 - USD 45
Kjøkken: Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Yonas Pizzeria & Catering har gitt Norge smaken av Italia siden 1974. Del en fersk, nylaget pizza med vennene dine, eller bestill noe hjem til en fest eller forretningsmøte.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Lokalet var bortimot fullt da vi kom her en fredags kveld i desember. Fant oss et ledig bord i nærhet av inngangen. Bordet var ikke ryddet men ble det etter en stund. Ble derimot ikke vasket så smuler og gris lå igjen. Servering gikk raskt men pizzaen vi ble servert var ikke godt nok stekt. Den var slapp og labjen og inneholdt lite smak. Måtte kryddre ekstra med det som sto på bordet.

Kanskje har opplevelsen vært bedre hadde vi kommet tidligere på dagen da det mest sannsynlig ikke hadde vært like mye gjester.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 403b_rgel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StigF107, Daglig leder på Yonas Pizzeria & Catering, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei!
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at din opplevelse ikke stod til forventningene. Det er viktig for oss å servere kvalitet og sette gjesten først - så dette tar vi med oss for å bli bedre :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (617)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 617 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

God pizza og øl, til en helt ok "midt i byen pris".
Det er helt tydelig at det er travelt, som seg hør og bør på en søndags ettermiddag. Selv om kun første etasje er åpen, og det er det de er bemannet for, ønsker de helt klart ikke å avvise gjester. Med et smil viser de gjester til den avlukkede avdelingen. Maten er god, ventetiden er helt ok, selv om det blir opplyst at det kan ta tid. De anssatte springer, og er travle, men tar seg fortsatt tid til å yte god service til gjestene - med et smil.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Julie B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StigF107, Daglig leder på Yonas Pizzeria & Catering, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei Julie B! Tusen hjertelig takk for din fine omtale og ditt inntrykk av oss. Det er så godt å se at våre ansatte setter gjesten i høysetet :-D Håper dere kommer snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

Jeg ringte inn og bestilte en pizza. Jeg bestilte en stor pizza, da vi ankom stedet og pizzaen var klar for levering, ble jeg overrasket. Til min største overraskelse var pizzaen en porsjonspizza størrelse. I følge Yonas er en porsjonspizza (str) en stor pizza. Den største versjonen de har som dem kaller ¨maxi¨ tilsvarer en vanlig stor pizza. Denne porsjonsstørrelsen var altså tilsvarende en stor pizza hos Peppes og Pizzabakeren. Yonas er altså overpriset lureri der størrelse (cm) ikke står oppgitt på menyen. dårlig. Det er å lure deres gjester. Skal aldri dit mer. Pizzabakeren og Peppes pizza er så mye bedre i både pris og smak enn dette. Dette er rett og slett bare noe overpriset unødvendig greie. ikke verdt det.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, cwi545
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StigF107, Daglig leder på Yonas Pizzeria & Catering, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei Celina W!
Det er veldig beklagelig opplevelsen du hadde hos oss, og du burde blitt opplyst om forskjellen på stor og maxi samt hvor mange personer de er beregnet for. I våre nye menyer står størrelsene opplyst i cm.
Uansett takk for din tilbakemelding, det er bare sånn vi vil bli bedre :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Det med sorg å måtte meddele at Yonas leverte den dårligste pizzaen jeg noen gang har smakt. Det var for det meste smak av pizzadeig og fett. Baconet på pizzaen var kokt, kyllingen var tørr, biffkjøttet smakløst og hvitløksdressingen føltes som rømme uten hvitløk.

Hadde det ikke vært for at jeg var ekstremt sulten, hadde jeg marsjert ned å levert pizzaen i retur. Nå spiser jeg nøtter for å glemme smaken jeg har vært utsatt for.

Følelsen man sitter igjen med etter å ha spist pizza fra Yonas er ikke annet enn skam og anger.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, henrikvaseli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StigF107, Daglig leder på Yonas Pizzeria & Catering, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter besøket . Vi synes at det er svært leit å lese at pizzaen vår ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss.
Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018

Yonas har en rikholdig og variert pizzameny. Ikke noen plass for gourmetmat, eller de store serviceopplevewsene.

Helt grei plass for en grei pizzamiddag!

Dato for besøk: september 2018
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
StigF107, Daglig leder på Yonas Pizzeria & Catering, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei Knut! Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse på Tripadvisor, det setter vi pris på! :-D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yonas Pizzeria & Catering, så også på

 

Har du vært i Yonas Pizzeria & Catering? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din