Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service, rotete bord og lunken pizza”

Yonas Pizzeria & Catering
Vurdert som nr. 12 av 15 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 18 - USD 48
Kjøkken: Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Yonas Pizzeria & Catering har gitt Norge smaken av Italia siden 1974. Del en fersk, nylaget pizza med vennene dine, eller bestill noe hjem til en fest eller forretningsmøte.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service, rotete bord og gulv og lunken pizza. Måtte be om at de ryddet bordet. Effektiv da de først kom. Bestilling ok men de har ikke gått på smilekurs. Pizza var god på smak men ikke varm nok. Tomat i skiver blir veldig varm, det var ikke denne. Ville ha glass nr 2 av rødvin (de hadde bare en sort rødvin!) Nå hadde de ikke mer rødvin overhode! Hva med å låne hos nabo’n? Måten de løste det på var utrolig. «Nei, vi har ikke mer rødvin» Hva med en beklagelse eller et forslag om annen drikke? Jeg fant selv ut at jeg tok hvitvin. Halv pris for den? Nei! Ketchup og krydder stod på bordene. Hva med smitteverntiltak? Kommer ikke igjen. Styr unna, skjerp dere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Monaaoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (621)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 622 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020

17 år siden sist vi spiste her, da lå Yonas i kjelleren på sas hotellet, nå rett forbi langs kaiene. Når vi kom inn spurte vi etter bord for 5, servitøren ble noe usikker men ba oss finne en plass...uten å si at vi måtte bestille med kassen, det var ingen oppslag ved inngangen som sa at bordservering ikke kunne gjennomføres. Da vi ble lei spurte vi etter en meny, med svarer, se på skjermen ved inngangen.
Bestilte tako og en vanlig skinkepizza, med 5 brus, det tok ca 20 minutter, helt innenfor, men matrester og servietter på gulvet drar ned.
Det samme på wc!
Smaken var ikke som forventet, lite dressing og alt for mye kinakål på takopizza (etter min smak) Litt for tørr bunn synes hele følget. Cola smakte direkte vond (dispenser) Dette var ikke service og ryktet som Yonas tidligere har hatt, ingen servitør som sa «takk for besøket» eller spurte om det smakte, og smaken? Nei, dette var overpriset pizza som lever på gammelt rykte.
Terningkast 2 for beliggenhet og mulighet for å ta med pizzarester hjem, men dagens besøk var ikke som forventet, dette kan Yonas kan bedre!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi har nettopp vært 3 stk. på Yonas og fikk ELENDIG service av en “eldre“ person. Dette opplevde vi fra vi kom inn døra og han forsøkte å finne oss en plass. Først sa han “hvis dere ikke vil sitte ved det bordet i lage han der så må dere bare gå“. Men så sa han “dere kan jo sikkert vente litt og se om noen går“. Raskt etter gikk det noen og da begynte han å klargjøre det bordet. Men så kom han tilbake og sa “her er så rotete at det vil ta en evighet å ordne, dere må bare sette dere der“, på de høye stolene som vi ikke ville sitte. Jeg kikket på bordet som ville ta en evighet å rydde, der stod en tallerken igjen og var litt smuler på gulvet. Jeg sa at jeg ønsket å sitte der og at han måtte vel kunne ordne bordet mens jeg bestilte, det kom et missfornøyd pust fra han. Jeg gikk og bestilte, og traff da på en trivelig ung mann. Men ikke lenge etterpå kom samme “eldre“ mannen og nesten skuvet han unna og sa “jeg tar over“. Jeg vet ikke hva som gikk av han, men servicen fra denne personen var frastøtende elendig. Pizza’en var helt grei, heldigvis. Men å komme tilbake hit, eller å anbefale stedet, er nok rimelig uaktuelt. En trist uteslutt på vår ellers fine Tromsøtur, en opplevelse vi garantert blir å dele. Vi var flere ganger på Egons, som aldri svikter, så why change something that works??? Takk for oss, dette var ELENDIG

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torgeirs603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Vi valgte selv ingredienser. Fikk oss en god latter da en stor pizza var i underkant av str. På en grandiosa og en stor dressing på størrelse med en liten bøtte. Heldigvis var de raus med fyllet og pizzaen var svært god i smak, vi valgte ingredienser selv, da de på menyen hadde litt spesielle sammensetninger. Hvis man tenker logisk når man velger størrelser blir det vertfall en gøy kveld !

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Ruslesteak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2020

Vi var en par som bestillte det som skulle være byens bæste pizza. Det tok laaaaang tid før pizzaen kom, ikke noe smil å spore fra kelneren. Deigen på pizzaen minnet meg om en for lite stekt Grandiosa, kjøttet minnet om gummi, en haug med salat som badet i en merkelig konsistens av noen som skulle være topping. Fysj , dette er noen av det dårligeste vi har fått servet noen gang av det som kalles pizza.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BoardingPass802818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yonas Pizzeria & Catering, så også på

 

Har du vært i Yonas Pizzeria & Catering? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din