17 år siden sist vi spiste her, da lå Yonas i kjelleren på sas hotellet, nå rett forbi langs kaiene. Når vi kom inn spurte vi etter bord for 5, servitøren ble noe usikker men ba oss finne en plass...uten å si at vi måtte bestille med kassen, det var ingen oppslag ved inngangen som sa at bordservering ikke kunne gjennomføres. Da vi ble lei spurte vi etter en meny, med svarer, se på skjermen ved inngangen.
Bestilte tako og en vanlig skinkepizza, med 5 brus, det tok ca 20 minutter, helt innenfor, men matrester og servietter på gulvet drar ned.
Det samme på wc!
Smaken var ikke som forventet, lite dressing og alt for mye kinakål på takopizza (etter min smak) Litt for tørr bunn synes hele følget. Cola smakte direkte vond (dispenser) Dette var ikke service og ryktet som Yonas tidligere har hatt, ingen servitør som sa «takk for besøket» eller spurte om det smakte, og smaken? Nei, dette var overpriset pizza som lever på gammelt rykte.
Terningkast 2 for beliggenhet og mulighet for å ta med pizzarester hjem, men dagens besøk var ikke som forventet, dette kan Yonas kan bedre!