“Pizza av god kvalitet”

Yonas Pizzeria & Catering
Vurdert som nr. 14 av 20 Smått og godt i Tromsø
Kjøkken: Pizza
God for: Familier med barn, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Yonas Pizzeria & Catering har gitt Norge smaken av Italia siden 1974. Del en fersk, nylaget pizza med vennene dine, eller bestill noe hjem til en fest eller forretningsmøte.
Anmeldt 25. august 2020

2 par bestilte pizza her, og vi ble ikke skuffet. Rask servering og pizzaene vi bestilte var meget god. Anbefales!

1  Takk, TOR S

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Takopizzaen er fortsatt nydelig. Utenom det kunne restauranten med fordel forbedret smaken på de andre pizzaene. Burde også tilby italiensk bunn. Personalet var altfor lite «på».

Takk, lisy504
Anmeldt 4. august 2020

Besøkte resturanten fredag 17.juli på kveldstid.
For å bestille måtte vi stå i ei kø i hele 30 minutter. Vi skulle ha tre pizzaer og måtte vente over en time fra vi bestilte til vi fikk pizzaen.
Undertegnede spiste pizzaen Tako, men pizzaen hadde for mye dressing på. Har bestilt denne før og da var det mindre dressing på. Ellers var pizzaene relativt gode, men ville ikke dratt tilbake dit på ettermiddag/kveld når man må vente 1 1/2 time for å få 3 enkle pizzaer.

Dårlige smittevernrutiner. Man tar bestikk selv og da kommer man fort borti andre gafler og kniver. I tillegg stod folk altfor nær hverandre i bestillingskøen.

Yonas er et greit sted å dra hvis du ønsker lunsj og det er lite folk i lokalet, men ville styrt unna å dra dit på ettermidagen/kvelden.

Takk, Z4996ETandreah
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

For en Tromsøværing så har Yonas en spesiell plass i hjerte med utallige gode opplevelser igjennom årene. Men dagens versjon av Yonas har et godt stykke igjen for å leve opp til gamle Yonashøyder. Tradisjonelle balkanpizza varianter med spennende vri har vært varmemerket, men nå smakte maten tørt, kjedelig og litt gammelt selv om prisene fortsatt var skyhøye...

1  Takk, tors939
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi er alltid innom Yonas, når vi besøker Tromsø. Tacopizzaen var kjempegod og Yonas Spesial levde også opp til våre forventninger.

1  Takk, 999grandis

Reisende som så på Yonas Pizzeria & Catering, så også på

Har du vært i Yonas Pizzeria & Catering? Del dine erfaringer!