“Mat i topp klassen !”

Kjøkken: Sjømat, Norsk, Internasjonalt
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. januar 2019

Vell verdt et besøk, nydelig utsøkt mat i trivelige omgivelser. Her får du en god matopplevelse. Høy prisklasse men maten forsvarer dette så absolutt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Hege E
Bjørn H, Owner på Compagniet Bar - Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019

Tusen takk for fine ord og tilbakemelding.
Vi skal jobbe hardt for å holde prisene nede og kvaliteten oppe. Dere er ghertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 16. august 2018

Meget bra omgivelser. Meget god mat og hyggelig betjening. Frister til gjentagelse og vil bli besøkt igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, GeorgK373
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig franskinspirert mat, imponerende utvalg vin på glass og hyggelig og kunnskapsrik betjening. Utrolig at dette stedet ikke er fullbooket. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, thorsteino2018
Bjørn H, Eier på Compagniet Bar - Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Takk Torstein, vi har jobbet mye med å legge om fra gourmet til bistro. Føler at vi har lykkes. Fine tilbakemeldinger setter vi stor pris på. Lykke til videre.

Anmeldt 2. april 2018

Compagniet hadde sin storhetstid for flere år siden. Jeg har hatt noen fantastiske matopplevelser der, kråkeboller, fiskeretter, og fantastiske kjøttretter. Men det er en stund siden. Nå er stedet, dessverre som så mange andre av samme slaget, blitt et "kombisted" hvor man kombinerer mat, drikke og musikk. Det er nok mer musikk og bar enn mat, det skjønner vi når vi ankommer og blir vist inn i et lite rom med få bord. Restaurantdelen ser bra ut, bordene er delikat dekket til og har alt som skal til. Menyen er heldigvis ikke så stor, og man bruker nordnorske råvarer. De er bra. Det er mindre heldig at når det kommer til serveringen og til det som skal skille klinten fra hveten, de små tingene, så svikter det. Serverer du Pommes Anna til reinsdyret, så forventer jeg at den ikke er seig, men smakfull og utfyller reinsdyrfileten. Ikke min Pommes Anna. Den var i seigeste lage og ihjelstekt. Ellers er menyen lite utfordrende. Torsk, Andebryst og Lam. Om råvarene er gode bør man kunne levere noe annet enn standard klasse. Det samme gjelder dessertmenyen. Vi har sette den før. Fondant, Creme Brulee og is. Jeg savner det som får Compagniet til å blomstre litt mer som restaurant. Det handler om å utfordre seg selv. Men bevares, etterpå var det mye å drikke og hyggelig i baren.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, styrk
Anmeldt 17. juni 2017

Har vært på Compagniet fot et par år siden, og gledet meg til å komme å spise her igjen, men ble veldig skuffet etter besøket i går. Vi måtte vente lenge på mat, hovedretten spiste vi to timer etter vi kom. Forretten, som van en suppe var god. Hovedretten som var en pepperstek, var ikke godt. To små potet, som var tilbehøret, var ikke helt gjennomkokt. Dessert, bringebær panakota, smakte som det ble laget av melk. Som plaster på såret, pga langt ventetid, fikk vi sprudlevin. Men det hjalp lite, siden eg drikker ikke den. Eg fikk ingen erstatning heller. Eg kommer ikke til å spise her flere gang på en stund.....

Dato for besøk: juni 2017
Takk, 694viktorial
Bjørn H, Leder  på Compagniet Bar - Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2017

Hei, dersom dere er flere i lag og noen spiser 3 retters og noen spiser 5 retters, så er det et utgangspunkt der det blir litt venting på de som spiser 3 retters. Det du egentlig sier er at det tok 2 timer å servere 3 retter. Det er etter min mening innenfor akseptabel tid. Dersom dere er flere i lag er det lurt å bestille like store menyer.
Potetene skal i følge vanlig praksis ikke være gjennomkokt. De skal være al dente. Helt korrekt igjen av vårt kjøkken. At de ikke liker maten er jo beklagelig da. Jeg personlig har peppersteiken som favoritt. Lykke til videre!

Reisende som så på Compagniet Bar - Bistro, så også på

Har du vært i Compagniet Bar - Bistro? Del dine erfaringer!