Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset. Tørr ciabatta,”
Anmeldelse av Smørtorget Kaffe & Mat

Smørtorget Kaffe & Mat
Vurdert som nr. 4 av 8 Kaffe og te i Tromsø
Prisklasse: USD 6 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Overpriset. Tørr ciabatta, pakket inn i plast. Kjedelig toast t for høy pris. Og dårlig service! Lite utvalg!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 940marite
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 155 anmeldelser

Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted som ligger fint til i sentrum, med unikt interiør og det bærer preg av å være «ekte». Anbefaler absolutt turen innom om så bare for stemningen. Liker godt hvor gjennomført det er der, med mulighet for litt anitikvitetsshopping. Vi spiste en ok minus quesedilla, men det var ikke så nøye fordi opplevelsen trakk helhetsinntrykket opp. Litt dyrt, men som sagt; verdt turen.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, marthegi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

En meget trivelig og sjarmerende kafe
Og bruktbutikk!
Hit må man innom, enten man er turist eller lokal.
Anbefales

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Sagelvvatn76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Nydelig atmosfære, genialt konsept og miljø rettet.
Kunne gjerne hatt meny på tavler rundt i lokalet, litt dumt å stå å lage kø mens man bestemmer seg. Et litt større utvalg hadde vært fint men nydelig mat det som er å bestille av.
Skulle ønske det var gluten fritt alternativ på søtsaker også.
Hyggelig betjening men gjerne litt hyppigere rydding av border.
Koselig plass og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 171marianneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Fortsatt lokalisert sentralt i sentrum, men en del annet har endret seg.

De har startet å ha åpent søndager. Bra.
Prisene er fortsatt greie. Men utvalget har blitt mindre, i alle fall i dag. Og vi var ikke sent ute.

Men det som var mest påfallende, var dagens dårlige kundebehandling. Håper det er et endagsfenomen. Dårlig service. Roping om at kaffe/drikke var ferdig. Ikke lett å høre i det lokalet. Drikken var derfor kald da vi skjønte hva som ble sagt. Ingen unnskyldning. Slik har det ikke vært tidligere. Kan virke som de har skiftet management.

Dårlig utvalg for glutenallergikere.

Håper ledelsen tar grep og fører stedet tilbake til tidligere nivå. Med dagens konkurranse, er kundebehandling nesten like viktig som hva som serveres.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Male4online
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smørtorget Kaffe & Mat, så også på

 

Har du vært i Smørtorget Kaffe & Mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din