Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig kafé”
Anmeldelse av Smørtorget Kaffe & Mat

Smørtorget Kaffe & Mat
Vurdert som nr. 7 av 21 Smått og godt i Tromsø
Prisklasse: USD 5 - USD 16
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2021

God ma til en overkommelig pris og koselig stemning. Dette har blitt mitt nye favorittsted i Tromsø

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, csJ723ZH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (165)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 165 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Sjarmerende sted med overraskende mange sitteplasser! Kakene var virkelig kjempegode! Kaffen og maten vi bestilte, rekesmørbrød og toast, var helt greit, gode men ingenting å skrive hjem om. Normal pris også.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, matildawoldd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste en kjempe god lunsj! Anbefaler toast, den var veldig god Godt utvalg av mat, drikke og noe til kaffen☕️

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, veronicau673
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2021

Allerede ved bestilling fikk jeg et inntrykk av at dette ville bli en positiv opplevelse. Vi var et selskap på flere personer og vi hadde fått bord i et eget rom npe som var veldig hyggelig. De hadde god mat og gode kaker og opplevde en servicevennlig og positiv betjening selv om det var fullt og stor trafikk. Besøker gjerne stedet igjen ved en senere anledning i Tromsø.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2021

Jeg og to venniner spiste middag her i går, og vi syntes det var den beste bacalao-en vi noen gang har smakt! Veldig god service, grei pris og hyggelig omgivelser. Vi kommer garantert tilbake igjen, Anbefales!!

Dato for besøk: april 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, stefaniegrz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smørtorget Kaffe & Mat, så også på

 

Har du vært i Smørtorget Kaffe & Mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.