Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kafébesøk”

Svermeri kafe og redesign
Vurdert som nr. 1 av 2 Dessert i Tromsø
Prisklasse: USD 7 - USD 35
Beskrivelse: En hjemmekoselig kafe liggende ved en grønn park (Jaklinns plass) nord i byen. Nært Polarmuseet, Perspektive museet, Skansen, Tromsøbrua og kun 15 min gange fra Ishavskatedralen. Vi serverer varm og kald drikke, (har bevilling) supper, ulike sandwisher i tillegg til bredt utvalg i hjemmelgde kaker (alle produseres på kafeen) Ulike rom og gjennomgående lun steming over flere etasjer. Vi har også uteservering sommerstid.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En hjemmekoselig kafe liggende ved en grønn park (Jaklinns plass) nord i byen. Nært Polarmuseet, Perspektive museet, Skansen, Tromsøbrua og kun 15 min gange fra Ishavskatedralen. Vi serverer varm og kald drikke, (har bevilling) supper, ulike sandwisher i tillegg til bredt utvalg i hjemmelgde kaker (alle produseres på kafeen) Ulike rom og gjennomgående lun steming over flere etasjer. Vi har også uteservering sommerstid.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Et koselig retrosted, med muligheter for å sitte både ute og inne. Vi spiste nydelig nybakt eplekake og is. Herlig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ingmab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (251)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 251 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Jeg har forelsket meg i stedet. Samt at stedet har introdusert Islandskake for meg, og det har jeg også forelsket meg i. Vil takke stedet for en fin opplevelse.

Stedet får tydeligvis besøk av alle aldere og lokale som tilreisende. Det var vakkert for oss tilreisende å sitte å smålytte til alle de lokale småhistoriene som gikk rundt på bordene, særlig hos de pentkledde eldre bannende damene! Takk for en samlende og lokal opplevelse!

Anbefaler alle turen innom her!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Vi stoppet for en kopp kaffe og en liten matbit en torsdag formiddag. Mye folk, og treg betjening. Uklare skilt (kaffepåfyll) og stive priser. Kakaoen var freia-pulver. Focacciaen var smakløs og feil konsistens. Minnet mer om et rundstykke. Lokalet var trivelig. Ville ikke dratt tilbake, da det er andre bedre alternativer i nærområdet.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 735elisew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Koselig lite sted med god mat og kaker for en vær smak. Stedet har en unik sjarm og personlighet, komplementerer byens kafé liv og hører virkelig hjemme i byen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, samiskliberal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020

Veldedig hyggelig sted,god kaffe og meget snille jentene som jobber der. Jeg anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Keloisa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Svermeri kafe og redesign, så også på

 

Har du vært i Svermeri kafe og redesign? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din