“Koselig”

Svermeri kafe og redesign
Vurdert som nr. 1 av 2 Dessert i Tromsø
Beskrivelse: En hjemmekoselig kafe liggende ved en grønn park (Jaklinns plass) nord i byen. Nært Polarmuseet, Perspektive museet, Skansen, Tromsøbrua og kun 15 min gange fra Ishavskatedralen. Vi serverer varm og kald drikke, (har bevilling) supper, ulike sandwisher i tillegg til bredt utvalg i hjemmelgde kaker (alle produseres på kafeen) Ulike rom og gjennomgående lun steming over flere etasjer. Vi har også uteservering sommerstid.
Anmeldt 9. september 2020

Alltid hyggelig personale. Gode, hjemmebakte kaker. Hyggelige omgivelser med innredning av gamle ting.

Takk, NorundS
Katrinedjensen, Eier på Svermeri kafe og redesign, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2021

Tusen takk for den fine anmeldelsen og velkommen tilbake ved en senere anledning:)

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Et koselig retrosted, med muligheter for å sitte både ute og inne. Vi spiste nydelig nybakt eplekake og is. Herlig! 😁

Takk, Ingmab

Så fint at du trivdes (og likte eplekaka) på besøk her på Svarmeri, velkommen tilbake ved en senere anledning:)

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Jeg har forelsket meg i stedet. Samt at stedet har introdusert Islandskake for meg, og det har jeg også forelsket meg i. Vil takke stedet for en fin opplevelse.

Stedet får tydeligvis besøk av alle aldere og lokale som tilreisende. Det var vakkert for oss tilreisende å sitte å smålytte til alle de lokale småhistoriene som gikk rundt på bordene, særlig hos de pentkledde eldre bannende damene! Takk for en samlende og lokal opplevelse!

Anbefaler alle turen innom her!

Takk, dorthesKS

Tusen takk fo den flotte anmeldelsen. Det høres ut som du var tilstede på kafeen på et godt tidspunkt:) Velkommen igjen ved en senere anledning:)

Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Vi stoppet for en kopp kaffe og en liten matbit en torsdag formiddag. Mye folk, og treg betjening. Uklare skilt (kaffepåfyll) og stive priser. Kakaoen var freia-pulver. Focacciaen var smakløs og feil konsistens. Minnet mer om et rundstykke. Lokalet var trivelig. Ville ikke dratt tilbake, da det er andre bedre alternativer i nærområdet.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 735elisew
Katrinedjensen, Eier på Svermeri kafe og redesign, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2021

Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse på Svermeri.

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Koselig lite sted med god mat og kaker for en vær smak. Stedet har en unik sjarm og personlighet, komplementerer byens kafé liv og hører virkelig hjemme i byen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, samiskliberal

Så hyggelig å høre at du likte deg og hadde ei trivelig stund på Svermeri:) Velkommen igjen ved en senere anledning.

Reisende som så på Svermeri kafe og redesign, så også på

Har du vært i Svermeri kafe og redesign? Del dine erfaringer!