Alltid hyggelig personale. Gode, hjemmebakte kaker. Hyggelige omgivelser med innredning av gamle ting.
Tusen takk for den fine anmeldelsen og velkommen tilbake ved en senere anledning:)
9–13 av 320 anmeldelser
Et koselig retrosted, med muligheter for å sitte både ute og inne. Vi spiste nydelig nybakt eplekake og is. Herlig! 😁
Så fint at du trivdes (og likte eplekaka) på besøk her på Svarmeri, velkommen tilbake ved en senere anledning:)
Jeg har forelsket meg i stedet. Samt at stedet har introdusert Islandskake for meg, og det har jeg også forelsket meg i. Vil takke stedet for en fin opplevelse.
Stedet får tydeligvis besøk av alle aldere og lokale som tilreisende. Det var vakkert for oss tilreisende å sitte å smålytte til alle de lokale småhistoriene som gikk rundt på bordene, særlig hos de pentkledde eldre bannende damene! Takk for en samlende og lokal opplevelse!
Anbefaler alle turen innom her!
Tusen takk fo den flotte anmeldelsen. Det høres ut som du var tilstede på kafeen på et godt tidspunkt:) Velkommen igjen ved en senere anledning:)
Vi stoppet for en kopp kaffe og en liten matbit en torsdag formiddag. Mye folk, og treg betjening. Uklare skilt (kaffepåfyll) og stive priser. Kakaoen var freia-pulver. Focacciaen var smakløs og feil konsistens. Minnet mer om et rundstykke. Lokalet var trivelig. Ville ikke dratt tilbake, da det er andre bedre alternativer i nærområdet.
Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse på Svermeri.
Koselig lite sted med god mat og kaker for en vær smak. Stedet har en unik sjarm og personlighet, komplementerer byens kafé liv og hører virkelig hjemme i byen.
Så hyggelig å høre at du likte deg og hadde ei trivelig stund på Svermeri:) Velkommen igjen ved en senere anledning.