Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Nordlysjakt i Tromsø med liten gruppe
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Polar Adventures på
Mer informasjon
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kjempegøy å være med Marlene og Kenneth på opplevelsestur på yttersia utenfor Tromsø. Fantastisk natur er selvfølgelig det som trekker og flott var det, men det som gjorde turen ekstra minneverdig var det makalaust gode humøret og også lokalkunnskapen til vårt vertskap. I tillegg var maten helt på topp og den fiskesuppa går hvilken som helst restaurant i næringen. Helt topp. Håper å kunne ta en tur til en gang.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 535andreast
Polar A, Owner på Polar Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2024

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

I dag har vi hatt vår råeste fiskeopplevelse noensinne, og en utrolig hyggelig båttur. Personalet ombord i båten var så vennlige og gjestfrie, og ga upåklagelig service. Vi fikk nydelig fiskesuppe og kaffemat underveis. Det aller mest spesielle var allikevel den helt spektakulære fiskefangsten vi fikk hale inn - diiigre torsk, hyse, sei og steinbit. Det var fantastisk gøy! Og i tillegg fikk vi med oss fisken hjem. Vi så også havørn og matet den med småtorsk. Dette var sinnssykt mye for pengene! Anbefales på det varmeste! 👏🏼😄

Takk, Lisarollnes

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Var på fisketuren med mine to døtre på 7 og 10. Alle fikk fisk og hadde det kjempegøy. Utrolig koselig personale som var veldig hjelpsomme og tok seg av barna langt ut over det man kan forvente. Deilig fiskesuppe ble servert på veien hjem. Et høydepunkt i ferien for oss alle.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, haakon_mentzoni

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en veldig fin tur med et hyggelig og kunnskapsrikt mannskap som viste oss blant annet havørn. Vi så også sel og nise.
Turen tar ca 5 timer, det er akkurat passe. Underveis gikk vi også en deilig fiskesuppe til lunsj.
Denne turen kan absolutt anbefales!

1  Takk, Morten J

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en kjempefin båttur med Polar Adventures. Veldig hyggelige og flinke ansatte. Det ble også servert nystekt steinbitt og det var muligheter for å fiske.

Kommer gjerne tilbake

Takk, L7496DKthomast