Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat med morsom vri”
Anmeldelse av Skirri

Skirri
Vurdert som nr. 36 av 130 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 23 - USD 56
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat med morsom vri. Kun bruk av lokale råvarer gjorde det til en ekstra morsom opplevelse.
Utsikten utover bryggen og Tromsdalen.

Trekker noe ned da hovedretten var noe kraftig kost og vi måtte vente litt lenge på maten. Dessert trekker totalsummen opp igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (313)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 313 anmeldelser

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Vi var å spiste lunsj å valgte pølse. Retten var god, men den manglet kontrast. Det ble litt flatt. En god sennep har villet løftet det hele trur jeg. Ved annen anledning tok vi fiskesuppe som var nydelig

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Birgitteme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018

Nydelige lokaler, fin utsikt, kjempegod mat, hjelpsomt og hyggelig personale! Bryllupsfeiringen vår hos Skirri var alt vi kunne ønske oss! Vi fikk god hjelp i forkant til å planlegge bryllupsfeiringen slik vi ønsket selv ønsket den. Personalet var storartet under selve feiringen, og det ble kjempestemning innendørs! Gjestene og vi koste oss. Vi hadde et skikkelig drømmebryllup. Takk til Skirri for innsatsen!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Excursion62801214004
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas H, Leder  på Skirri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018

Tusen takk for oppdraget.
Bryllup i restaurant Skirri er svært trivelig, passende og er blitt populært.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Ei vennina anbefalte restaurangen da hun allerede var i Tromsø fra Østfold 2 dager før oss. Vi er så glad at vi fikk deilig middag og vin etter flyreise fra Skirri. Jeg bestilte lammekjøtt med poteter, og det var godt! Servitørerne var hyggelig. Fikk å skravle litt med dem på norsk samt på engelsk da. Avslappende atmosfære inne salen mens vi så på utsikten mot Tromsdalen - Ishavskatedral, kysten og fjellheisen. Eneste minus er at vi ventet lenge for maten.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Jezza M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Det var en flott solskinnsdag og de har perfekt beliggenhet ved sjøkanten. Vi så med en gang at vi måtte inn for å bestille pga. stor pågang. Vi bestilte dagens lunsj, som var fiskeburger. Veldig god mat! Måtte vente en stund på maten, som vi fikk beskjed om. Alt i alt en positiv opplevelse, i vakre omgivelser.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, T3861EYlisal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skirri, så også på

 

Har du vært i Skirri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din