“God burger”
Anmeldelse av Skirri Restaurant

Skirri Restaurant
Vurdert som nr. 30 av 190 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Besøkte Skirri igjen, og denne dagen satt de fleste ute i sola. Vi valgte å sitte inne og fikk raskt et bord. Menyen på sommeren er litt skuff. Savnet litt ferske fiskeretter, men regner med den er satt sammen ut fra etterspørsel. Valget ble burger, og den var absolutt bra. Servitørene var hyggelig, men de var nok litt uorganiserte.
Lokalet er topp, maten var god, og Skirri er fortsatt et godt valg i Tromsø

Dato for besøk: juli 2019
Takk, knutp1

Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på ti personer. Ute til lunsj med jobben. Vi spurte hvor lang ventetid det var på varm mat og fikk beskjed om ett kvarter , max tjue minutter. Vi var tre gjester som måtte vente i tre kvarter på maten.
I tillegg var det to personer som fikk servert kyllingsalat uten kylling. De sa ifra om dette, og fikk en skål med dårlig kylling ved siden av.
Etter måltidet konfronterte vi personalet med vår misnøye. Vi fikk tilbudt 20% rabatt på neste måltid for tre personer. Dette fikk vi forhandlet opp til 50%.
Personalet var treg å rydde bordene , slik at det var utrolig mange måker som plaget kundene.
Vi kommer ikke til å besøke Skirri flere ganger.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Frank N
D8233LKthomash, Leder  på Skirri Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2019

Hei
Det er beklagelig at du følte det slikt ved ditt besøk. Vi prøvde å kompensere så godt vi kunne der og da på en meget hektisk dag for oss.

Dere bestilte hver for dere og hadde oppgitt forskjellige bordnummer. Det kommer ikke da frem for oss at dere ei gruppe når dere sitter ute uten forhåndsbestilling.

Angående ventetid kan det oppstå en stor utfordring for oss på gode soldager på vår uteservering. Den fylles veldig fort opp i godvær. Det kan da bli mange bestillinger samtidig som ved ditt besøk da vi hadde en cruicebåt i havna med 4000 turister. Ekstra ventetid på maten vil da forekomme naturlig nok. Det er også vanskelig for våre hardt arbeidende servitører å anslå ventetiden til enhver tid. Men vi jobber for å bli bedre her.
Og måsene kjemper vi med daglig med og imot. Ikke så lett må du tro.

Vi snakket med dere underveis og var med kylling til dere. Den så ikkje dårlig ut.

Velkommen igjen.

Anmeldt 24. mai 2019 via mobile enheter

Dette er en restaurant med meget god mat, spiste hval og klippfisk - meget bra begge deler. Hyggelig men litt urutinert betjening med god service. Beliggenhet med utsikt rett på brygga

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 613kjetila
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet med havet som nabo, da forventes herlig mat.
Vi bestilte fiskesuppe til lunsj. Og det var dessverre en stor skuffelse. Den så god ut, men var veldig tynn og smakløs. Krutonger smakte harskt fett og det var også veldig mye urteolje som smakte mindre godt. Fisken i suppen var god, men smaken av krutonger og olje ødela alt. Det er sikkert mye god mat her, men vi fikk dessverre en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, 61kentr
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten på en lørdag og vi opplevde å få utrolig dårlig service. Lite vennlig personale som virket som de helst skulle vært en helt annen plass, dårlig vinanbefaling og fisken som skulle være «catch of the day» var langt fra fersk. Vi tok desserten på Griffi, var som å komme til himmelen etter denne skuffende opplevelsen.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, toned973

Reisende som så på Skirri Restaurant, så også på

Har du vært i Skirri Restaurant? Del dine erfaringer!