“Drakk bare et glass vin”
Anmeldelse av Skirri Restaurant

Skirri Restaurant
Vurdert som nr. 31 av 188 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 26. juli 2020

God vin i herlig kveldssol i ishavsbyen Kom tilbake neste dag for en matbit, men Kl.15 fikk vi beskjed om at det dessverre var tomt for mat, hadde vært for mange til lunsj...... Spesielt...

2  Takk, sussiho
D8233LKthomash, Eier på Skirri Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Dett må være en misforståelse. Mulig vi var fri for en rett. Vi kjenner oss ikke igjen her.

Anmeldt 2. juni 2020

Vi kunne nyte en god lunch ute i en av de første sommerdagene. Vi bestilte fiskesuppe. Den var god. Anbefales:)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Compass312423
Anmeldt 15. februar 2020

Vært på Skirri ved flere anledninger.
Nydelig fiskemat, god service og fantastisk utsikt over hav og fjell.
Anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, hulder
D8233LKthomash, Daglig leder på Skirri Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2020

Tusen takk og velkommen igjen 👍

Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Fiskesuppe va vann med noen biter grønnsaker og fiskebitter.
Bestilte 3 rettes med vin pakke. Ikke fikk vi vite hva vi spiste eller drakk. Måtte spørre etter servietter og bestikk. verken Maten eller service var noe og større opplevelse. Reinkjøtt var perfekt stekt.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, thinam2018
Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Etter et litt dårlig restaurant besøk dagen før ble det en positiv overraskelse med god mat som hadde alle de rette smakene ( kunne kuttet ned på hvitløken litt ) Vi tok dagens fisk som var steinbit med ertepuré,bacon og jordskokk chips.
Dessert var panacotta m multegele kjempe god men appelsin sorbet var i det sureste laget.
Totalt sett et godt måltid med fantastisk utsikt.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, lineh951
D8233LKthomash, Leder  på Skirri Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2020

Tusen takk. Velkommen igjen.

Reisende som så på Skirri Restaurant, så også på

Har du vært i Skirri Restaurant? Del dine erfaringer!