Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Skarven

Skarven
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 27 av 130 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 0 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: SjømatRestaurant Arctandria er som navnet sier en sjømatrestaurant med bare sjømat. Ellers finner du selvsagt god fisk og skalldyr, hval, sel og hai. Røkt og saltet selskinke er en av våre spesialiteter, og sammen med litt tangremulade er det rene Selskapmaten. Grillet tørrfisk er også en rett som har blitt meget populær - og den mest solgte enkeltrett i Arctandria. Søndag stengt. Plass til 80 gjester. Alle rettigheter.
Anmeldt 4. november 2018

Alle tiders mat, både for øyne og gane. Trivelige servitører, og en lun stemning. Er du i Tromsø er dette absolutt et sted som bør prøves.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Wander116289
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (914)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6771 av 914 anmeldelser

Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj og bestilte en god rekesalat. Pluss for ferske reker i salaten. Rask servering er bra når man ikke har god tid. Stedet er en «institusjon» som har vært dere i alle år. En tur innom er obligatorisk når man er i Tromsø.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, maritg30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Forhandlet meg frem til en tur på byen og valget for aftenen ble Skarven. Hyggelig plass med hyggelige folk. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Var her sammen med venner på tur,hadde bestilt bord på forrånn,å bordet var klart ved annkomst..Maten kom raskt til bordet,og var velsmakende.God service av servitøren.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anne Marie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Stedet tar seg godt betalt for beliggenheten. Man bestiller ved baren og blir bare betjent ved bordet hvis man har bestilt mat. Maten var god, men porsjonen kunne ha vært større. Ølpriser ligger nok over gjennomsnitt. Lokale i seg selv er hyggelig men litt stor.

Dato for besøk: september 2018
Takk, marika2207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skarven, så også på

 

Har du vært i Skarven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din