Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted, men midt på treet mat”
Anmeldelse av Skarven

Skarven
Vurdert som nr. 30 av 129 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 0 - USD 40
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: SjømatRestaurant Arctandria er som navnet sier en sjømatrestaurant med bare sjømat. Ellers finner du selvsagt god fisk og skalldyr, hval, sel og hai. Røkt og saltet selskinke er en av våre spesialiteter, og sammen med litt tangremulade er det rene Selskapmaten. Grillet tørrfisk er også en rett som har blitt meget populær - og den mest solgte enkeltrett i Arctandria. Søndag stengt. Plass til 80 gjester. Alle rettigheter.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Skarven vertshus er en institusjon, og det var både hyggelig og folksomt der. Vi spiste lunsj der - tomatisert tørrfisksuppe, fiskesuppe med fiskeboller og fiskegrateng. Fiskesuppa var en skuffelse, og det andre var midt på treet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 310britas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (921)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 921 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig ettermiddag på Skarven. Effektiv bestilling og betalin av mat og drikke via QR kode. Hyggelig sted og maten smakte bra. Tre ulike spisesteder på Skarven. Voksent klientell.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, happylife_forever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Her var det forferdelig dårlig service og utrolig frekk servitør bak disken. Kommer ikke tilbake, anbefales absolutt ikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, D5298HY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ble møtt av en ikke spesielt hyggelig servitør. Menyen som hang på utsiden og på selve restauranten samsvarte ikke, skulle bare stille et spørsmål om dette, men ble rett og slett møtt av en sur og oppgitt servitør. Maten var greit priset, men drikken var svært dyr. Maten smakte helt ok. Pluss for at maten kom fort!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, emmastra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Har aldri opplevd et sted med så dårligere service. Den ansatte vi kom i kontakt med var utrolig frekk i kjeften og svarte tilbake med forferdelig hovmod. Den mangelen på respekt han visste ovenfor oss har jeg aldri opplevd før, vi ble helt sjokkert over at det finnes folk i service-bransjen som behandler kunder på denne måten.

Det første vi møter når vi kommer inn døren er en aggressiv ansatt som skriker i mot oss på en forferdelig stygg måte. Han ga seg ikke og forsatte med frekkheten selv etter at flere i vårt følge prøver å løse opp i saken. Vi bestemte oss for å gå igjen siden det ikke var en atmosfære vi ønsket å oppholde oss i. Resten av kvelden ble ødelagt og vi returnerte hjem.

Mulig han hadde en dårlig dag på jobb men det unnskylder ikke oppførselen hans.

———

We have never experienced a worse welcome and more rude employees.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andF4434QJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skarven, så også på

 

Har du vært i Skarven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din