“Bestilling”

Vurdert som nr. 29 av 186 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: SjømatRestaurant Arctandria er som navnet sier en sjømatrestaurant med bare sjømat. Ellers finner du selvsagt god fisk og skalldyr, hval, sel og hai. Røkt og saltet selskinke er en av våre spesialiteter, og sammen med litt tangremulade er det rene Selskapmaten. Grillet tørrfisk er også en rett som har blitt meget populær - og den mest solgte enkeltrett i Arctandria. Søndag stengt. Plass til 80 gjester. Alle rettigheter.
Anmeldt 12. august 2020

For vår gruppe representert med 4 generasjoner, var det elektroniske bestilling via apen en tragedie. Fungerte så dårlig at vi vurderte å gå, inntil en kelner kom med penn og papir, og gjorde det på "gammel måten. Dette er noe som sikkert fungere bra for få/enslige i "app-generasjonen", og muligens stamgjester som vet hva de skal ha. Sosial distanse fungerte slik at vi i samme familie måtte spres...?!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, odd-arthur l

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Tradisjonelt og hyggelig sted - problemet er at dersom du ikke har mobiltelefon og kan scanne QR så får du ikke kjøpt noe. Da går vi til et annet sted.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, kjellt2015
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted med masse folk en solskinnsdag i Tromsø. Bestilling via QR kode gikk fort og enkelt. Servicen var fin - to hyggelige damer som serverte/ryddet. Rekesmørbrødet hadde for lite reker. Fiskegratengen smakte veldig godt, og bacalaoen var helt nydelig.

1  Takk, April-Elin
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Skarven vertshus er en institusjon, og det var både hyggelig og folksomt der. Vi spiste lunsj der - tomatisert tørrfisksuppe, fiskesuppe med fiskeboller og fiskegrateng. Fiskesuppa var en skuffelse, og det andre var midt på treet.

Takk, 310britas
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig ettermiddag på Skarven. Effektiv bestilling og betalin av mat og drikke via QR kode. Hyggelig sted og maten smakte bra. Tre ulike spisesteder på Skarven. Voksent klientell.

Takk, happylife_forever

Reisende som så på Skarven Pub og Kro, så også på

Har du vært i Skarven Pub og Kro? Del dine erfaringer!