Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 89
Vis tilbud
Hotels.comUSD 89
TravelocityUSD 89
FindHotelUSD 99
CheapTicketsUSD 89
Orbitz.comUSD 89
TripadvisorUSD 89
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (152)
Filtrer anmeldelser
152 resultater
Vurdering fra reisende
28
58
46
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
58
46
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 152 anmeldelser
Anmeldt 7. februar 2020 via mobile enheter

Første uka i februar. Hotellet hadde eget kjøkken og 1 soverom. 3 senger, hvor 1 var Reiersen. Ekstremt skittent. Leppestift merker på glassene. Lytt og trekker mye fra vinduene. Klarte ikke å sove i sengene da de var så ekle.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ArticTina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2020

En litt absurd start på oppholdet som var booka via booking.com: sendte forespørsel om å få ha sein utsjekking. Fikk ja. Så fikk jeg nei, på så gebrokkent norsk at jeg faktisk ikke forstod om jeg hadde fått sein utskjekking eller ikke. På hotellet, ved ankomst, fikk jeg nei, så ja. Ellers et stort rom, rent og pent. positivt med queensize seng. Stort bad. Det som trekker ned er SVÆRT lytt ut til gang og til andre rom. Frokosten var meget enkel.

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, siri13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Rommet var greit, men nokså slitt og trengte en oppussing. Dørklinka falt av dersom man ikke var forsikrig når man skulle inn i rommet. Frokosten var meget enkel etter norsk standard. Beliggenheten var derimot utmerket, og hotellet er et av de ytterst få i Tromsø som tilbyr parkeringsplass på hotellets område, noe som var hovedårsaken til at dette hotellet ble valgt.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, beolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Både parkering og inngang er dårlig merket, vanskelig å finne. Basic frokost, anbefaler i allefall ingen som spiser plantebasert å bo her ("Vi har brød. Også får du masse vann", sa at de ikke kunne tilby noe mer da de ansatte skulle få 200,- i timen og at dette var et billig hotell).
Uhyggelig personal, man følte virkelig at man var til bry. De kunne ikke engang avse et par skiver ost til nyoperert gjest som nettopp hadde besvimt, fordi de "bare serverer frokost en gang". Heldigvis var det en snill gjest i lobbyen som tilbydde næringsdrikken sin.
Det var dessuten mugg i dusjen, og lysene på badet blinket.
Tregt internett, og gammel ødelagt tv som det gikk striper nedover hele tiden og skjermen ble svart inn i mellom. Putene var flat som pannekaker.
Typisk billig hotell. Ellers er vel hotellet ok om man bare skal sove, hvis man ser bort fra alt bråket (biler og motorsykler som kjører rett utenfor vinduet hele natten, fugler som vræler og trafikklys som tikker) fra gata.
Kommer ikke til å anbefale hotellet til andre, og vil ikke bo der flere ganger selv.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JMGALT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening som viser vilje hvis vi behøver noe.
Frokosten er like bra som hjemme, men fant ikke laktosefri melk. Spurte ikke heller...

Gammelt hotell som trenger oppgradering. Halvdårlige løsninger som gjør det brukbart å bo her.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ceciliesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser