Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og koselig plass!”
Anmeldelse av Art Café Bistro

Art Café Bistro
Vurdert som nr. 3 av 144 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

På besøk i Tromsø må jag ju prova ut en restaurang eller 2. Vi var heldige og kom før kl 18 når alle bord var reservert. Tok finnbiff og rødvin. Smakade gott!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Ida W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
olgasK6179DX, Marketing Manager på Art Café Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei!

Takk for anmeldelsen! Det er hyggelig å høre at dere koste dere hos oss. Håper å se dere neste gang dere er i Tromsø! =)

Med vennlig hilsen,
Art Cafe Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (839)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 839 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 4 personer som spiste tomatsuppe m/krutonger, egg og bacon samt ostekake m/bærcoulis. Heeeelt nydelig mat og aller beste kaffe. Koselig lite kafé med svært hyggelig personale. En liten perle i Tromsø. Vårt første besøk her, og kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, annickad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
olgasK6179DX, Marketing Manager på Art Café Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei!

Tusen takk for snille ord. :) Det er skikkelig koselig å høre at dere likte restauranten vår. Vi er selv stolt av maten vi serverer, og det er hyggelig at de andre også setter pris på den.

Ha en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen,
Art Cafe Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste en rask middag på Art Cafe i Tromsø etter møter og før flyet hjem. Krabbesuppen min var perfekt balansert og hadde biter med kongekrabbe i. Som tilbehør fikk jeg deilig hjemmebakt brød og smør. Smøret var romtemperert og akkurat passe salt. Jeg drakk husets vin og det er tydelig at huset har valgt sin vin med omhu. Alle detaljene i dette måltidet holdt et høyt nivå! Neste gang jeg er i Tromsø skal jeg spise her!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, IngunnLian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
olgasK6179DX, Marketing Manager på Art Café Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Ingunn!

Takk for en flott anmeldelse! Det er hyggelig å høre at du koste deg hos oss! :) Det er kjempeviktig for oss å vite at gjestene våre trives. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Ha en fortsatt fin dag!
Med vennlig hilsen,
Art Cafe Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Skikkelig hyggelig plass, med god kaffe, mat og serviceinnstilt personell Kommer fort tilbake hit!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, selinabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olga S, Marketing Manager på Art Café Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for en fin anmeldelse! Det er skikkelig hyggelig å høre at du likte restauranten vår. Dette er viktig for oss. Håper å se deg igjen!

Med vennlig hilsen,
Art Cafe Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Bare kaffe og ostekake (som var veldig god) denne gangen og alle var fornøyd.
Prøver sikkert lunsj her neste gang vi er i Tromsø
Ser ut til at utvalget er greit.
Litt rotete uoversiktlig meny bak disken.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 606janb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olga S, Marketing Manager på Art Café Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018

Hei og takk for din tilbakemelding!

Det er kjempeviktig for oss å vite hvordan gjestene våre har det på restauranten vår, og vi setter pris på at du fant tid til å skrive til oss.
Helt enig om menuen, vi skal fikse det snart. Vi gleder oss til å se deg igjen hos oss =)

Med vennlig hilsen,
Art Cafe Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Art Café Bistro, så også på

 

Har du vært i Art Café Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.