Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste cafèen i byen”
Anmeldelse av Art Café Bistro

Art Café Bistro
Vurdert som nr. 4 av 132 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020

Dette er en skjult skatt nær The Edge Hotell og havneterminalen. Vi spiste middag med vin og dessert, sammen med et vennepar. Som alltid nydelig kvalitetsmat og fantastisk service. Vårt favorittsted i Tromsø og anbefales på det sterkeste. Begrenset antall plasser i et lite lokale.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Johnreewes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (777)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 777 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Veldig hyggelig betjening, og maten vi fikk var fantastisk. Maten var delikat lagt opp og det var mye av den.

Dato for besøk: august 2020
Takk, anneveronicacyann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

En skikkelig koselig cafe med god service. Pasta med tomatsaus var skikkelig spicy. Brokkolisuppen var god! Verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg bestilte en Kongekrabbe bisque og det er noe av det beste jeg har smakt. Deilig, kraftig suppe i perfekt porsjon til en lunsj. Servert med nydelig fersk brød. Veldig hyggelige omgivelser med kunst og bilder overalt. Koselig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ildikob690
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Behagelig atmosfære, fin og vennlig betjening. Vakker presentasjon av mat og servering med små detaljer som gjør en stor forskjell.
Vi hadde Boeuf Bourguignon gryte, er kraftfull og velsmakende kjøttgryte med hjemmelaget brød. Anbefales på det høyeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 143tommym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Art Café Bistro, så også på

 

Har du vært i Art Café Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din