Nordmarka er utrolig flott og fantastisk sted å gå på tur, gå på ski, dra på sykkelturer osv. Flott gratis natur som er der tilgjengelig for alle.
Start på Mobekken parkeringsplass og gå langs en fin kjerreveg et par km før de bratte stigningene kommer rett mot deg. Pusten går, og det er mye flotte og store trær og nokså uberørt "urskog."
Ta en tur i Marka. Ta T-banen til Frognerseteren, Sognsvann eller hvor som helst til Marka. Gå fra A til B eller via C. Uansett hvor du går og hvor lenge er turen "sjelebot". God tur.
Ta t-banen til Frognerseteren stasjon. Herfra er det mange muligheter for fine naturopplevelser. Vi gikk veien fra Frognerseteren til Skjennungen deretter over Skjennungstoppen og videre ned til Ullevålseter. Veien er særlig vakker langs Skjennungen og deretter fantastisk utsikt over Skjersjøen og marka. På Ullevålseter kan man ta en stopp, her serveres både drikke og noe å bite i. Fra Ullevålseter tok vi veien mot Sognsvann forbi Store Åklungen og langs Sognsvann til t-banestasjonen. Langs veiene er det mange fine plasser å raste, ta gjerne med drikke og noe godt å spise. Turen fra Frognerseteren til Ullevålseter er ca 4,5 km. Fra Ullevålseter er det ca 5,5 km. En fantastisk tur som anbefales
Tok T-banen fra sentrum opp til Sognsvann. Gikk på oppmerkede stier opp til Ullevålseter der vi spiste dagens suppe (god). Fin tur med litt stigning, men egner seg for alle. Stier og skogsveier er godt merket med navn og avstander. Du trenger 2-4 timer totalt på denne turen, avhengig av fysisk form og hvor mye pauser du tar. Dette er også utmerket for de som vil ta seg en treningstur.
Det er et bra sted for langrenn, slede og gå om vinteren, bare en fantastisk og stor skog. Det er en fin måte å ha det gøy på eller slappe av.