Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig cafe i sentrum”
Anmeldelse av Det grønne kjøkken

Det grønne kjøkken
Vurdert som nr. 401 av 1 556 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Spiste en nydelig Cesar salat her. Flotte og intime lokaler med en hyggelig betjening. Passer veldig fint til en forretningslunsj eller for et treff med gode venner.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, NorgeO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 23 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Midt i Kvadraturen ligger Det Grønne Kjøkken. Hyggelig lokale, stort utvalg, vennlig service. Både kalde og varme retter, bakervarer, suveren appelsinjuice, gode omeletter. Og espressokaffe, selvfølgelig. Kjøkkenet kaller seg grønt og det har de all grunn til.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, phidas34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020

Veldig gode brød og bakevarer. Hyggelig liten kafe med god service og mat. Fin plass å spise lunsj. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, kennethbP4912CG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk matgode salater og vegetariske alternativer! Spiste vegetarlasagne og den var absolutt den beste jeg har smakt sammen med god salat og hjemmelaget brød! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 19madeleinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. november 2018

Stedet ligger sentralt i Oslo, det er et lite lokale med mindre og større bord. Vi var en gruppe på 19 personer til lunsj som hadde reservert bord. Vi fikk en tallerken med en veldig stor porsjon med vegetar pai og salat. For mye ost og vanskelig å skille smaken fra de ulike ingredienser i paien. Salaten virket som en tilfeldig ansamling av grønne saker - uten at man kunne finne mål og mening med sammensetning. Lite delikat med så overdådig porsjon av både salat og pai.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, r0maca
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Det grønne kjøkken, så også på

Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Det grønne kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.