Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“alltid god kaffe og et smil”
Anmeldelse av Kaffebrenneriet

Kaffebrenneriet
Vurdert som nr. 25 av 73 Kaffe og te i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. november 2018

Vi får alltid god kaffe på Kaffebrenneriet i Parkveien, og alltid et smil uansett hvor mye folk det er. kommer igjen!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 26 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2018

God kaffekvalitet service og lokalet
Stedet har flere produkter å velge imellom, i tillegg til en god kaffekopp

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, luiscastizaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2017 via mobile enheter

Vil påstå at Kaffebrenneriet har byens beste kaffe. Hyggelig å besøke de forskjellige kafeene. De har bra utvalg av kaffe og te og i tillegg har de bakevarer, kaker og enkle lunsjretter. Absolutt anbefalelsesverdig :-).

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, helenbs1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Det hadde virkelig vært lønnsomt for Kaffebrenneriet å ansette en ekstra person i lunch-rushet. Altfor lang ventetid, så veldig mange mennesker forlot køen og gikk til konkurrenten. Ikke bra.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 883carolined
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2017

Er innom her på vei til jobb hver dag. Jeg drikker bare "vanlig" kaffe og kan ikke si så mye om latte og slikt. Betjeningen er hyggelige og har alltid et smil på lager. Litt masete om jeg vil ha noe å spise hver gang, men det overlever jeg. Ellers er smørbrødene veldig gode og bakevarene også.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HelgeGr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffebrenneriet, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Kaffebrenneriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.