Kjekt

Mange kjekke oppgaver, men vanskelig å forstå hvordan noen fungerte. Kunne gjerne komt flere... les mer

Anmeldt 28. juli 2024
Hanne-Elin B
Familievennlig

Lekent, artig og utfordrende for hele familien i alle aldre. Alle får brukt sine ulike... les mer

Anmeldt 26. juli 2024
Marianne L

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Først må jeg si at servicen var ypperlig! Vi måtte endre datoer litt vel sent pga sykdom, og det var de villig til å hjelpe oss med. I tillegg ble vi tatt imot av veldig hyggelige folk, og selve opplevelsen anbefales! Morsomme rom og aktiviteter. Her drar vi gjerne igjen!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 390iselinb
Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

De ansatte var vedlig hyggelige! Veldig bra og rask service. Anbefaler fangene på fortet på det sterkeste!

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, Artin0905
Anmeldt 18. mai 2022 via mobile enheter

Var en gjeng (10 klasse) på 24 stk som var innom for å ha det morsomt i 1 1/2 time. Alle var enig i at dette var kjempegøy. Hadde også med en person som satt i rullestol, men som også syns at dette var helt topp. Ble ikke ferdig med alle rommene. Spenning, frustrasjon og gøy :-)

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, 901ingunns
Anmeldt 10. mars 2022 via mobile enheter

+ for mange rom, men gjennomsnitt for vanskelig/uforståelig.komme ikke tilbake. Foreslår att noe. Rom har hint......

Dato for opplevelse: mars 2022
Takk, magnee2018
Anmeldt 23. februar 2022 via mobile enheter

Veldig morsomt utfordrende sted. 6åringen syns enkelte av cellene var skumle pga lydeffekter. 11åringen var i ekstase og vil tilbake. Litt synd det ikke var opplyst om at 10-12 rom var under oppussing. Samt ett par av rommene ikke «virket» da feks baller vi skulle brukt satt fast i kurv(basket) eller lå oppå kanter.

Dato for opplevelse: februar 2022
Takk, LinnN19