Kjekt

Mange kjekke oppgaver, men vanskelig å forstå hvordan noen fungerte. Kunne gjerne komt flere... les mer

Anmeldt 28. juli 2024
Hanne-Elin B
Familievennlig

Lekent, artig og utfordrende for hele familien i alle aldre. Alle får brukt sine ulike... les mer

Anmeldt 26. juli 2024
Marianne L

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 5. april 2023

Det var utrolig gøy! De ansatte er veldig snill😀det som er dumt er at det er masse som ikke virker! jeg prøvde å åpne en dør men det gikk ikke Ann og de sensorene som kommer er litt dårlig. Vi kom oss inn på en av de vip rommene der var det et fotball spill de sensorene kom bare ved at vi sparket eller hev ballen. Men det var også en utrolig opplevelse

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, Amelia S
Anmeldt 5. februar 2023 via mobile enheter

Veldig bra og varierte celler.
Veldig mange av sprit dispenserne var tomme, det var litt negativt.
Klarte ikke å skrive lagnavnet riktig :-)

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, 991brittt
Anmeldt 3. desember 2022 via mobile enheter

Veldig sjekt opplevelser. Me gledet oss og hadde det sjekt. Sjekke medarbeidere her og.. Veldig mange oppdrag er tilgjenlig til alle. Noen er taktisk, fysisk,...

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, Applive
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

betalte 1200kr for å komme inn på rom som ike engang funket. Fikk hemoridene til å bite som aldri før, aldri følt slike hemoridebitt i hele mitt lange smertefulle liv. Bowling er billigere og bedre, anbefaler bowling over dette til alle familier

Dato for opplevelse: august 2022
3  Takk, Aksel Strand S
Anmeldt 7. august 2022

Jeg var der på et utdrikkingslag, visste hva jeg kom til og det matchet forventningene pluss litt til! Veldig utfordrende og gøy! Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Thetwodogs123