Suksess for voksne og barn. Vi var to familier og delte opp i tre lag, veldig morsomt! Kontakten... les mer
Morsom opplevelse med gode, utfordrende oppgaver og flinke, blide og imøtekommende guider som bidro... les mer
Vi er en familie på 4, med barn på 8 og 10 år. Vi storkoste oss, og angret på at vi ikke tok lenger tid når vi var ferdige. Rommene er varierte og dels vanskelige, men det gjorde at vil tilbake for å forbedre oss .
I utgangspunktet er dette en aktivitet som har potensialet for 5 stjerner, men da må det leveres bedre enn dette. Vi var her en søndag formiddag og det var åpenbart alt for lange folk inne, slik at mye tid gikk med på å lete etter ledige rom. Dette ble forsterket av at minst to rom (utenfor VIP-sonen) ikke lot seg åpne selv om de var grønne og minst to rom som mangler nødvendig utstyr til å gjennomføre aktiviteten. Kombiner dette med et titalls små barn som løper rundt og skriker og du får opplevelsen vi hadde. Husk å ta på klær som tåler å bli skitne. Mange steder har det ikke vært støv dette året, i alle fall.
Var med familie på the cube. Spillene var engasjerende og gøy, men personalet ødela opplevelsen. De begynte å pakke sammen spillene vi holdt på med, ryddet bort poengscoren slik at vi ikke visste hvordan vi lå ann og leste høyt til hverandre fasitsvar på noen oppgaver. Alt dette pågikk mens spillet fortsatt var i gang, og da vi ga beskjed om at vi ikke syntes noe om det fikk vi til svar at de "bare skulle prøve selv" og fortsatte med å rydde bort spill. Meget provoserende da vi var under tidspress og ble helt avsporet av disse unødvendige distraksjonene.
Det var en stor gjeng med 13 veldig fornøyde barn etter barnebursdag for 9-åringer! Et veldig bra opplegg som kan anbefales!
Veldig dårlig opplevelse.
Det er ikke gøy. Og jeg skjønner ikke hvorfor har fått gode karakterer.
Det er jukset. Fordi vi var dit mange synes at det er forferdelig og lyden er plagsomt.
Det er ikke noen instruksjoner eller informasjon hva handler om hver enkelt rommet.
Derfor synes vi at det ikke er noe gøy på barna eller voksne.
Og tillegg er for dyrt og kjøper seg drikke der.
Hei Kelly! Det er leit du hadde en dårlig opplevelse hos oss.
Vi hjelper gjerne underveis i besøket - så bare å gi beskjed dersom man ønsker mer hint eller syntes noe er for vanskelig.
I våre celler har man "evig" forsøk på å prøve å samle så mange poeng som mulig. Det er meningen at man skal finne ut av hvordan man skal løse oppgaven og ikke klare alt på første forsøk.
Vi har en maks grense på ca 35 lag - så man alltid vil ha ca 13 ledige rom, så man alltid finner nye utfordringer.
Per i dag har vi kun 1 rom som er stengt av grunnet forbedring, mens de resterende 47 er åpne. Vi tester og fikser daglig dersom det er noen feil.
Familietur i alder 12-52 år, dette var gøy og utfordrende for alle. Fikk testa både teknikk og fysikk. Vi kommer igjen. Så moro😄