“Nei takk.”

Kongen Marina Beach Club Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 888 av 2 119 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Besøk Kongen Marina, en bar og kaffe som drives best på kjærlighet, latter og glade folk. Slapp av i en strandstol mens du ser solen stige eller gå ned over Oslofjorden, eller få en nærmere titt ved å leie en kajakk eller padlebrett. Bli varm om vinteren i vår flytende sauna, etterfulgt av varm sjokolade og en vaffel i vårt oppvarmede telt. Vår vennlige betjening serverer fantastisk mat og drikke hele året!
Anmeldt 18. juni 2023

Ikke å anbefale min verste fiende. Frossen mat og dårlig service hos de ansatte gjorde ikke opplevelsen til noe særlig å skryte av.

Dato for besøk: mai 2023
2  Takk, Celine R
Kongen Marina AS, Owner på Kongen Marina Beach Club Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2023

Det er helt klart at du og ditt selskap har hatt en dårlig opplevelse og vi beklager dette.
Vi håper allikevel at dere vil ta sjansen på å ta turen igjen, da vi jobber hardt for at kundene våre skal være fornøyde. Ved slike ubehagelige opplevelser så er det kjempe fint om man kan ta direkte kontakt med administrasjonen for da kan vi sørge for å rette opp i situasjonen slik at dere blir fornøyde. Håper å se dere igjen.

Anmeldt 18. juni 2023

Servitører som smeller med leppa leverer mat av en slik lav klasse at en frossenpizza og en lunken cola frister mere. Rekene er gjennomfrosne og brødet som er lovt med kommer aldri. Maten må et par turer frem og tilbake før det et brukbart, men opplevelsen er ingen ting å skrive hjem om.
Ellers er Bygdøy fin der den bader i sola på andre siden av vannet.

2  Takk, Mickal V

Anmeldt 18. juni 2023

Stedet byr på dårlig mat og dårlig service. Rekene ble servert fryst, burgeren var tørr og servicen var dårlig. Det eneste som smakte som det skal var vannet.

2  Takk, Even N

Jeg får bare beklage opplevelsen du og ditt selskap opplevde.

Vi er veldig stolte av kjøkkenet vårt, råvarene vi serverer er også fra øverste hylle så da er det ekstra trist at det feiler. Burgerne våres er vi viden kjent for så må jo absolutt si at jeg synes det super trist at dere ikke fikk oppleve kanten som dere fortjente.

Anmeldt 18. juni 2023

Grusomt spisested. Servitørene er frekke, rekene var frossen og flere av rettene manglet komponenter fra menyen. Er bare snakk om tid før Mattilsynet stenger ned «restauranten».

Hvis du ønsker å betale i dyre dommer for frossen mat er dette virkelig stedet for deg! Lykke til…

2  Takk, Jonas Bogen Ø

Jeg vet dessverre ikke hva jeg skal respondere til denne, du og ditt selskap må ha vært utrolig uheldige. At servitørene oppleves som frekk er uakseptabelt og det får jeg bare beklage, at rekene ikke var tint må jo ha vært en feil som burde ha vært enkel sak å rettet opp i.

Dette er absolutt ikke normalen og jeg synes det er oppriktig trist å lese din tilbake melding da vi har helt andre ambisjoner, både når det gjelder mat og kvalitet.

Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Herlig i saunaen! Men vi ble filmet av fire forskjellige menn og en drone over lengre tid. Betjeningen brydde seg ikke. Kult sted, men la være hvis du liker litt privatliv.

Takk, Iselin G

Hei Iselin

Det var jo litt trist, vi har varselet betjeningen om at det de skal si i fra til gjester at det ikke skal filmes mot saunaen, det blir jo litt kleint ser den.. Dronen er jo litt over the top, det er ikke lov å fly droner over Kongen Marina så jeg vil anta at i dette tilfelle så var nok denne på ett annet oppdrag enn å filme Saunaen.

Dog du har ett veldig godt poeng at saunaen er godt eksponert så jeg vil be vår web ansvarlig om å lage lage en avsnitt slik at man blir oppmerksom på at det er bra med innsyn på sommeren, så man ikke får en negativ overraskelse. På vinteren derimot så får du være for deg selv da er det kun deg og sjøfuglene ;)

Det at du opplevde at betjeningen ikke brydde seg må jeg bare beklage slik skal det ikke være.

Reisende som så på Kongen Marina Beach Club Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Kongen Marina Beach Club Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!