Her stemmer det meste. Veldig hyggelig rustikke pub lokaler, godt og variert utvalg av øl og smakfull pub mat, levende musikk flere ganger i uken som gir trøkk og stemning. Vi satt eett ved scenen og hadde heldigvis spist ferdig da musikken begynte, det anbefales for det kan bli litt høyt om man sitter nærmer Vi hadde Fisch & Chips og Irish Stew og begge rettene var gode, men de kunne brukt litt mer krydder og kanskje litt løk og hvitløk som gjør maten mer smakfull. Store porsjoner, skikkelig pub mat slik den skal serveres og blir servert i Irland, heller ikke for dyrt. Vi savnet imidlertid litt mer utvalg, kanskje operere med en dagens fisk og dagens kjøtt rett i tillegg som gir bedre variasjon, ikke minst til de som går hit ofte. Vi savner også litt mer Irsk øl å velge mellom. Mange går hit rett fra jobb og mange store grupper er åpenbart jobb kollegaer går hit, man slipper derfor det litt slitne klientellet som ofte preger pubber og brune barer. Dette blir vår stam sted etter jobb heretter !