“Et godt sted for mage og lommebok”
Anmeldelse av Noas Ark

Noas Ark
Vurdert som nr. 1 219 av 2 128 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Tyrkisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Kl16:30, allerede godt med folk i lokalet. Vi møtes umiddelbart når vi kommer inn, av hyggelig og effektivt personalet som fører oss rett til et bord for to.
I dag ble det grillet köfte med salat, bulgur og annet smått og godt.
Store porsjoner og riktig godt, ingen av oss klarte å spise opp alt.
Etterpå, en herlig og velduftende cappuccino, med litt strøssel av kanel over.
Og regningen? Godt under 600 kr. for to.
Hyggelig stemning. Her var det lov å ta med seg skiene inn, etter en tur i marka/Holmenkollen.. Rikholdig meny, vi kommer tilbake for å smake på mer, og oppleve mer av den fine stemningen i lokalet.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, SynsIT

Anmeldt 15. desember 2023 via mobile enheter

Setter lite pris på å bli spurt om vi er klar til å betale så snart man har spist ferdig. Lokalet var nesten tomt (kun 2 andre bord opptatt).
God mat, men kommer neppe tilbake pga at personalet stresset oss med betaling og vi følte vi ble skysset ut da de begynte å rydde av bordet og flytte stoler før alle hadde reist seg for å gå.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, gelaogsaa
Anmeldt 20. juli 2023

Denne restauranten er en av mine favoritter. Her blir vi møtt i døren med smil, et håndtrykk og velkommen. De er raske til å ta bestillingen og kommer innom for å høre om vi har alt vi trenger. Vi har spist her i 26 år og har ALDRI fått annet enn fantastisk god mat. Har dratt med meg familie og venner som også er enig i dette. Anbefaler alle å ta turen hit. Vi kommer igjen definitivt !!!

Dato for besøk: juni 2023
    • Atmosfære
Takk, Hildes Galleri ... A
Anmeldt 5. februar 2022

Behandlingen var dårlig, andre her har også nevnt beskyldninger om å være full.
De bruker det for å velge publikum og nekte folk de tenker kanskje kan klage.

Dato for besøk: februar 2022
3  Takk, kerstimarenh
Anmeldt 13. september 2021

Jeg bestilte cheesburger her, det er muligens byens dårligste. Her får du mcdonalds brød og dårlig burger, som de sier er grillet på «kullgrill», det er bare ljug.

Kameraten min bestilte mix grill, det må være Norges dårligste mixed grillfat vi har sett.

Konklusjon: ikke spis her! Bånn i bøtta er dette stedet!

Dato for besøk: september 2021
5  Takk, hw996

Reisende som så på Noas Ark, så også på

Har du vært i Noas Ark? Del dine erfaringer!