Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt konge Margarita!”
Anmeldelse av Arte Pazza

Arte Pazza
Vurdert som nr. 318 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 23 - USD 30
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 13. desember 2018

Pizza for meg er italiensk bunn, herlig tomatsaus og akkurat passe med ost. Arte Pazza er en av mine TOPP TO pizza-restauranter i Oslo. Hilsen hun som spiste utelukkende Margarita gjennom hele Italia-turen sin tidligere i år.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, netto777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (125)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 125 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2018

En liten og koselig italiensk restaurant. Meget hyggelig betjening og supergode pizza og andre italienske retter.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jansteinarhanssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Jeg legger ved foto av raviolien som vissnok skal være så veldig god. Jeg synes den var helt normal, ikke til å skille fra den du kjøper i butikken. Den smakte ok, hverken mer eller mindre Den ble servert i en slags fløtesaus. Jeg savner litt fantasi og litt inspirasjon. Se foto og døm selv. Er det greit å ta ca kr 200 for dette? Min partner fikk en hamburger som syntes å være helt ok. Uansett er min totalvurdering at stedet er gjennomsnitlig og da synes jeg at jeg egentlig at jeg er litt snill. Kelneren var for øvrig veldig hyggelig, men det drøyde litt før maten kom. Neste gang forsøker vi en annen restaurant.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Harald N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2018 via mobile enheter

Stedet er også ypperlig for en bedre middag. Alt vi fire valgte var ypperlig fra blåskjell til lasagne og lam. Tilbehøret, brødet, grønnsaker, saus en... vin og ikke dropp desserten. Diplom is' tress blir aldri den samme..

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Elisabeth A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018

Koselig og innbydende sted med hyggelig stemning. Helt grei meny, kanskje på grensen til kjedelig. Vi gikk dog for pizza med gorgonzola og pasta frutti di mare. Pizzaen var dessverre en skuffelse, på grensen til tørr og relativt svak på smak. Klarte ikke å kjenne gorgonzolasmaken. Pastaen var noe bedre. Stor porsjon, men pastaen var overkokt og ikke al dente. Pannacotta til dessert var heller ikke mye å skrive hjem også. Serivcen var også den skuffelse, lite tilstede, lite hyggelig og lite oppmerksom. Uansett, et koselig sted for å møte venner.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arte Pazza, så også på

 

Har du vært i Arte Pazza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din