“Pizza take away, en av de beste”
Anmeldelse av Arte Pazza

Arte Pazza
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Eneste som trekker ned er at dem ikke hadde hamburger heller ikke biff. Måtte vente litt på pizzaen men det var vert det. Meget god pizza som bare kan anbefales.
Som sagt litt lang venting men meget hyggelig personal som kom med chips og kaffe i ventetiden. Kommer tilbake

2  Takk, peterhatlen

Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

Var innom her for en kjapp lunsj
Ble tatt imot av en veldig hyggelig dame som fulgte oss opp på best mulig måte under hele oppholdet
Pizza’ n var perfekt.
Greit lokale men ikke så veldig italiensk koselig

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, D5809PKhelenb
Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

Første som skjer er at servitøren ikke kommer så må hente ho etter 10-15min.
Bestiller biff, og for først beskjed etter 10-15min at de ikke har biff, og for tilbudet om en hamburger som ikke smakte noen ting. Etter beskjed til om endre til hamburger så går det 25min før burger og pizza kommer.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, 762christers
Anmeldt 15. september 2019

Deilige, italienske pizzaer med smakfullt fyll, sprø og gode bunner servert av hyggelig betjening. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, BislettBeboer
Anmeldt 2. august 2019

Pizzaen smakte himmelsk, men vi måtte vente i over en time for å få den. Det var umulig å få kontakt med kelnerne, og når de først kom hadde de ingen god utstråling. Jeg drakk rødvin, og i siste slurk merket jeg noe skarpt sittende i halsen min. Jeg klarte til slutt å hoste opp en stor, kantene plastikkbit. Jeg kommer ikke tilbake hit.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, johanne0303

Reisende som så på Arte Pazza, så også på

Har du vært i Arte Pazza? Del dine erfaringer!