Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste og billigste sushi ”
Anmeldelse av Sushi Rose Majorstua

Sushi Rose Majorstua
Få mat levert
Vurdert som nr. 414 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Her er det verdt et besøk eller to! Tempura salat er ekstremt god. Billig i forhold til andre sushi restauranter så vi kjøper alltid herifra.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, isabelberntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 14 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Disse er ikke så høyt ratet på TripAdvisor, men kan si med temmelig høy sikkerhet at du vil bli ekstremt fornøyd om du tar turen hit. Dritten du får på Oslo S er søppel sammenlignet.

Skal du ha god mat til en god pris dra til sushi rose.

Smak (8/10)
Presentasjon (8/10)
Service (9/10)

JUST DO IT, du kommer ikke til å angre.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Thefoen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Helt nydelig sushi. God pris også. Får alltid beste kvalitet og veldig god service. Kjøper sushi her flere ganger i måneden. Alle jeg anbefaler disse til blir veldig fornøyd!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Z434SEvictoriah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018

Flott kombinasjon av sushi-retter. Vår favoritt: Popcorn!!
Rask og vennlig personale som kom med gode anbefalinger. Restaurant virker ny og veldig ren.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tomas E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2017

Kjøpte Bento og laksebiter her. Bestilte take-away og alt var ferdig da jeg kom for å hente. Hyggelig betjening og god mat.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HelgeGr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sushi Rose Majorstua, så også på

 
 

Har du vært i Sushi Rose Majorstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din