Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet ”
Anmeldelse av Lofotstua

Lofotstua
Vurdert som nr. 153 av 1 540 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Lofotstua serverer nord-norske spesialiteter i et uformelt lokale på Majorstua. Sjømaten dominerer på spisekartet, som også inneholder noen få kjøttretter. Hval og sel dukker også opp på menyen, og alt er tilberedt på ekte Lofot-vis. Arrangerer selskap for opptil 40 personer. Stengt i høytider og i juli.
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde lest noen gode anmeldelser, og ville gi dem en sjanse til tross for fordommene. Det var dessverre ikke bedre enn ventet.

Kjipe fiskestykker og ihjelkokte grønnsaker. Vi var de eneste gjestene, men fikk mindre oppmerksomhet fra servitøren enn ventet.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Maria T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (133)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 133 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2020

En tradisjonsrik fiskerestaurant med mange effekter fra Lofoten og fisk i interiøret. Det er et sted hvor man må vente på maten, men det er verdt ventetiden for den nydelige fisken i generøse porsjoner. Jeg spiste røye som var nydelig, og min manns breiflabb var svært god. Hyggelig sted!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Har vært her flere ganger. I fjor var ikke lutefisken av den kvaliteten jeg er vant til og servicen var heller ikke topp. Det har endret seg. I år var lutefisken helt "magisk" og ny serveringshjelp sørget for god service, men et smil.
De kan godt fjerne de A4 arkene inbakt o i plast, som henger rundt på veggene med informasjon om at de ikke bestiller taxi etc. det gjør at stedet ser ut som en annenrangs kantine. Toalettet kunne også gjerne forbedres.
Det skal så lite til før opplevelsen blir bedre!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019

Vi var der i slutten av sesongen og skrien virket ikke så fersk. Litt tørr også. Hadde store forventninger som ikke ble oppfylt. Lokalet virker slitent og det ser ut som om ingenting har vært gjort der på mange år. Hadde trengt oppussing. Serveringspersonalet virket uproffe.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anne-Marie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2019

Denne gangen hadde vi ikke bestilt bord, men var heldige og fikk plass pga en avbestilling. Man bør bestille bord i god tid. Veldig personlig og god service, alt er genuint og ekte. Går alltid hit for å spise skrei og er alltid superfornøyd. Skrei med lever, rogn og alt tilbehør. Liker at det er uhøytidelig og tradisjonelt. Er lei av pompøse restauranter med fancy interiør, som absolutt ikke har atmosfære og hvor en ikke slapper av. Maten og stedet var perfekt for oss. Kommer alltid tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Larseninger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofotstua, så også på

 
 

Har du vært i Lofotstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din